Fellaini: Gyorsan össze kell szednünk magunkat

Marouane Fellaini szerint a Vörös Ördögöknek kell cselekedniük és a bajnokságra összpontosítaniuk, miután a csapatnak kedd este nem sikerült bejutni a legjobb 16 csapat közé a Bajnokok Ligájában.


Louis van Gaal csapata kedd este drámai, 3-2-es vereséget szenvedett a Wolfsburg csapatától a Bajnokok Ligája utolsó csoportmérkõzésén, amely vereség azt jelenti, hogy a United az Európa-ligában folytatja a nemzetközi szereplést 2016. februárjában.

 

Fellaini fejese sokat érhetett volna a csapat számára még az elsõ játékrészben a németek ellen, ám Benaglio parádés védést tudott bemutatni, így a belgának nem jött össze a találat. A szünet után bár az angolok próbálkoztak és össze is jött az egyenlítés, a végén mégis a Wolfsburg játékosai örülhettek újabb találatnak és a gyõzelemnek is. Fella szerint pedig ez remekül összefoglalja a mutatott játék képét.

 

"Azt hiszem, hogy sok lehetõséget dolgoztunk ki, hogy meg tudjuk nyerni a mérkõzést" - mondta Fella az MUTV-nek. "Ám a mérkõzés képe azt mutatja, hogy az ellenfél remekül védekezett és a kapusuk is jól teljesített és szerencsénk sem volt."

 

"Elszalasztottam egy nagy lehetõséget a fejesemnél, amit a kapus bravúrral védeni tudott. Az utolsó 10 percben pedig 10 emberrel kellett játszanunk a németek ellen, ami 11 emberrel sem volt könnyû."

 

"Három gólt is szerezni tudtak, ebbõl kettõt pedig pontrúgás után. Azt hiszem sokkal jobban kellett volna védekeznünk és agresszívabbnak lennünk."

 

"Nagyon nehéz ez most számunkra és csalódottak vagyunk. Fõleg, ha visszatekintünk a csoportkörre, akkor nyernünk kellett volna a PSV ellen Hollandiában és az Old Traffordon is."

 

"El kell felejtenünk az eddig történteket és nagyon gyorsan helyrerázni magunkat és koncentrálnunk kell a következõ találkozóra."

 

 

Anthony Martial korán vezetést szerzett a Vörös Ördögöknek. Fellaini örült a fiatal játékos találatának és reméli, hogy a fiatal francia találata jó elõjel a jövõre való tekintettel.

 

"Remek támadás volt egy remek befejezéssel. Remélem ez lendületet ad neki és további gólokat fog szerezni. A december egy nagyon fontos hónap és egy nagyon fárasztó idõszak a bajnokságban. Sok mérkõzést játszunk, remélem sikerül összpontosítanunk."

 

"Sajnos sok a sérültünk az év végére, de ilyen a foci. Szerencsére elég bõ a keret, így bízunk abban, hogy a menedzser megoldja a dolgokat. A fiataloknak pedig ez egy remek lehetõség arra, hogy megmutassák, mire is képesek a felnõtt csapatban. Ez nagyszerû dolog, de azért remélem, hogy a sérült játékosok minél elõbb visszatérhetnek."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!