Fellaini óvatos a Bournemouth csapatával

A Manchester United középpályása, Marouane Fellaini egy kemény találkozóra számít szombaton a Bournemouth ellen, miután az újoncok múlt hétvégén legyõzték a címvédõ, Chelsea csapatát 1:0-ra.


Louis van Gaal és csapata szombaton elõször találkozik a The Vitality Stadionban a 'Cseresznyékkel', s a cél alighanem az lesz, hogy válaszoljanak a Wolfsburg elleni vereségre, illetve a Bajnokok Ligája kiesésre, s visszanyerjék önbizalmukat.

 

A papírforma szerint a Vörös Ördögök a találkozó nagy esélyesei és amennyiben valóban sikerül gyõzni a Bournemouth ellen, ott maradhatnak szorosan a Premier League élvonalában. Azonban Fellaini mégis azt várja el társaitól, hogy semmiképpen sem szabad lebecsülni az aktuális ellenfelüket, hiszen egy kései gólnak köszönhetõen gyõztek a Stamford Bridge-en is és így kikerültek a kiesési zónából. A belga játékos szerint ez hatalmas erõt és önbizalmat adott nekik.

 

 

"Kemény meccsre számítok, kemény ellenfélre. Készen kell állnunk, mert biztos vagyok benne, hogy nagy kihívás elé fognak minket állítani, egyáltalán nem lesz könnyû haza hozni a három pontot. De gyõznünk kell, hogy a tabella csúcsának közelében maradjunk."

 

 

"Kedd este meglehetõsen gyenge napot fogtunk ki mindannyian, nem sikerült az, amiért mentünk. Most azonban gyorsan magunkhoz kell térni és csakis a következõ játékra kell összpontosítanunk."

 

"Ez egy nagyon fontos hónap, rengeteg mérkõzéssel. Minden játékos meg akarja mutatni, mire képes és egy gyõzelem a hétvégén visszaadhatná újra a játékosok önbizalmát."

 

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!