U18: Wolves 3-2 United

A Manchester United közel állt hozzá, hogy véget vessen a sorozatos vereségeknek, de végül a Wolves egy szórakoztató, izgalmas mérkõzésen le tudta gyûrni a Vörös Ördögöket a Sir Jack Hayward-on.


Barclays U18 Premier League / 2015 december 12 / Gólok: Delacoe 29, Carnet 56, Warren(öngól) 87, illetve Kehinde 68, Scott 90

 

A United csapatában még az elsõ félidõben debütálhatott Ilias Moutha-Sebtaoui kapus, aki a nyáron költözött Manchesterbe. A 37.percben ugyanis kényszerû cserét kellett végrehajtaniuk a vendégeknek, miután az elsõ számú hálóõr, Oliver Byrne egy ütközés során lesérült.

 

 

A mérkõzés ezen szakaszában már 1:0-ra vezettek a farkasok, a Middlesbrough-ban született középpályás, Joe Delacoe góljával. Majd 11 perccel a második félidõ kezdete után máris megduplázták a hazaiak az elõnyüket. A gólszerzõ az a Nicu Carnat, aki a keddi FA Youth Cup mérkõzésen, a MK Dons ellen kétszer is betalált a hálóba.

 

Egy másik hétközi gólszerzõ, csak ezúttal a Unitednél, Tosin Kehinde, aki az UEFA Youth League-ben a Wolfsburg ellen volt eredményes, újra nyílttá tette a mérkõzést, 2:1-re módosította az eredményt. Thomas Sang a 68.percben adott csodás kereszt labdát a jobb oldalról a játékosnak.

 

 

Carnat majdnem kétgólos lett a 87.percben, amikor a Wolves 3:1-re növelte elõnyét, de végül Tyrell Warren szerencsétlen labdaérintése miatt, öngólként lett jegyezve. Ezzel a találattal ismertté vált a gyõztes kiléte. Bár Charlie Scott a hosszabbításban még gólt tudott szerezni, s szépíteni az álláson a Vörös Ördögöknek, de sajnos ezúttal Paul McGuinness fiainak nem volt esélyük a gyõzelemre. Így folytatódik a csapat rossz szériája, mely során a United fiataljai szeptember végétõl nem szereztek pontot.

 

A mérkõzés során Callum Gribbin nyújtott kiemelkedõ teljesítményt, aki szintén játszott a hétközi Wolfsburg elleni meccsen, illetve Callum Whelan is veszélyeztetett néhányszor. Rajtuk kívül Scott és Kehinde okozott néhány nehéz percet a hazai kapusnak.

 

United: Byrne (Moutha-Sebtaoui 37); Sang, Warren, Dunne, Hamilton; Kehinde, Scott, Whelan, Boonen; Gribbin; Diedrick-Roberts (Kenyon 84).


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!