A United duója egy fiatal tehetséget lepett meg

A Vörös Ördögök csillagai, Marouane Fellaini és Anthony Martial nemrég találkoztak a Manchester United Alapítvány Nõi Tehetséggondozó Központjában egy fiatal, ígéretes játékossal a klub karácsonyi kampánysorozatának keretében.


A páros akkor lepte meg Keeleyt, amikor éppen egy interjút adott a United U17-es nõi csapatában való szereplésével kapcsolatban. A tehetséges tinédzsert nagyszüleivel együtt hívták meg az Aon Tréningkomplexumba a felvételre, de mit sem sejtett arról, hogy lehetõsége lesz találkozni a futballhõseivel.

 

A 16 éves labdarúgót váratlanul érte, amikor Fellaini és Martial félbeszakította az interjúját, hogy meglepjék õt és nagyapját egy dedikálát mezzel, valamint egy meghívással az elsõ csapat edzésére Újévkor.

 

Keeley, aki Martialt tartja legfõbb inspirációjának a következõket mondta: "Nem tudtam hinni a szememnek, amikor besétáltak, óriási meglepetés volt. Én támadó vagyok és imádom nézni Martialt játék közben, hatalmas változást hozott a csapatba és nagyon jó volt látni õt és Fellainit."

 

Emma Fletcher, a nõi szakosztály Tehetséggondozó Központjának menedzsere Keeley növekvõ önbizalma és a futball iránt mutatott elkötelezettsége elismeréséért jelölte Keeleyt a karácsonyi meglepetésre. Nagyszülein kívül Keeley életében a foci az egyetlen támasz és nagyapjának köszönheti, hogy minden edzésen részt tud venni.

 

"Keeley az U13-asoknál kezdett nálunk és mindig is tudtuk, hogy egy igazi kincs," - fogalmazott Emma. "Néha nehézséget jelent számára eljutni az edzésekre, de éppen ezért dolgozunk szoros együttmûködésben a nagyszüleivel, hogy biztosak lehessünk afelõl, hogy benn tudjuk tartani a programunban, hiszen óriási dolgokat érhet el."

 

"Ez egy fantasztikus inspiráció számára, hogy találkozhat a játékosokkal, ez a pillanat pedig örökké együtt fog élni vele. Nagyon megérdemli és örömünkre szolgál, hogy olyan pozíciót tölthetünk be, melyben lehetségünk van ehhez hasonló dolgokat tenni érte."

 

Link a videóhoz: https://www.facebook.com/manchesterunited/videos/10153391140137746/


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!