Shaw: Rendben van a lábam!

A 20 éves baloldali bekk valószínûleg a szezon hátralévõ részét kénytelen lesz kihagyni szeptemberben elszenvedett kettõs lábtörése miatt, azonban saját beszámolója szerint állapota már javulóban van.


Shaw a PSV Eindhoven elleni Bajnokok Ligája csoportmérkõzésen szenvedett súlyos sérülést Hector Moreno becsúszásának köszönhetõen, amelyet követõen azonnal mûtéti beavatkozáson esett át, majd megkezdte rehabilitációját.

 

A Southamptontól 2014-ben szerzõdtetett védõ nehéz bemutatkozó idényt tudhatott maga mögött Manchesterben, hogy aztán a felkészülési idõszakban, és a szezon elsõ mérkõzésein parádés teljesítménnyel rukkoljon elõ, azonban legalább márciusig nem térhet vissza, és valószínûleg csak elvétve juthat neki játéklehetõség a szezon végéig.

 

Heading back home to London for Christmas! Legs feeling really good! 👍🏼hope everyone has a good Christmas 😀

— Luke Shaw (@LukeShaw23) 2015. december 23.

 

Most azonban a karácsonyi szünetre hazafelé tartva Twitter mikroblogján arról számolt be amellett, hogy kellemes karácsonyt kívánt mindenkinek, hogy a lába rendben van.

 

Mindez azért fontos információ, mert még novemberben Louis van Gaal arról számolt be, a fiatal játékosnál "betelt a pohár", ezért szabadidõt kapott, hogy újra felépülésére tudjon koncentrálni.


Goal.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!