Rooney: Kilábalunk a nehéz helyzetünkbõl

Wayne Rooney elismerte, a Manchester United nehéz idõszakot él át és csalódott volt, amiért nem sikerült három pontot szerezni a Chelsea ellen.


A csapatkapitány jól teljesített és a BT Sportnál a találkozó legjobbja lett tegnap. Rooney közel járt ahhoz, hogy a meccs végén gyõztes gólt szerezzen Cameron Borthwick-Jackson beadása után, ám nem tudta jól irányítani a labdát, így kimaradt a helyzete.

 

Rooney visszakerült a kezdõcsapatba azt követõen, hogy a Stoke City elleni mérkõzésen a kispadon kezdett. A csapatkapitánynak tegnap egy másik lehetõsége is adódott, ám az elsõ félidei próbálkozását Thibaut Courtois hárítani tudta.

 

"Sok helyzetet kialakítottunk" - mondta a BT Sportnak. "Nem sikerült egyet kihasználnunk, de úgy gondolom, olykor nagyszerû dolgokat mûveltünk. Legfõképp a szurkolók voltak kiválóak ma. Látszott, mennyit jelent ez a játékosoknak. Kemény idõszakon megyünk át, de összefogunk és nagyot harcolunk. Mi uraltuk a mérkõzést, így csalódás az eredmény, de ilyen a foci."

 

Rooney-t arról is megkérdezték, vajon igaza van-e azoknak az újságíróknak, akik szerint a játékosok nem küzdenek Louis van Gaal menedzserért: "Sokan sokfélét mondanak. Saját magunkat hagynánk cserben, ha nem úgy mennénk ki a pályára, hogy mindent beleadunk. Láthattad a szurkolókat ma is - mindenhová követnek."

 

"Nem lennénk profi játékosok, ha nem így tennénk. Végsõkig harcolunk. Nehéz idõszakot élünk meg, ezt mindenki tudja."

 

 

A csatárt az Oscar elleni belépõjérõl is faggatták, amely után sárga lapot mutatott fel neki Martin Atkinson játékvezetõ:

 

"Véletlen volt. Megragadtam õt és egy kisebb sérülést okozhattam neki, de elnézést kértem tõle. Úgy vélem, a játékvezetõ látta és tudta, hogy nem szándékosan léptem oda, de sárgát adott, amit valószínûleg megérdemeltem."

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!