Herrera: Már majdnem ünnepeltem

Ander Herrera elismerte, a Chelsea elleni mérkõzés második félidejében már majdnem ünnepelt, ám Thibaut Courtois hihetetlen védése meggátolta ebben.


Az energikus középpályás Anthony Martial beadására csapott le a Stretford End elõtt és már úgy tûnt, gól lesz a helyzetbõl, ám a Kékek kapusa elképesztõ reflex mozdulattal hárítani tudott.

 

Ez a gólnélküli döntetlen azt jelenti, a Vörös Ördögök továbbra is a tabella hatodik helyét foglalják el, de Herrera elégedett volt a sokat javult teljesítménnyel.

 

"Azt hiszem, jól tettem bele a lábam a beadásba" - mondta az MUTV-nek. "Megfelelõ pozícióban voltam. Anthony beadása nagyon jó volt, nem tudom, Azpilicueta beleért-e egyáltalán."

 

"Õszintén szólva nem is tudom, mi történt. Már ünnepelni akartam, de láttam, hogy nincs bent a labda. Ma megmutattuk, hogy mi voltunk a jobbak, de ez sem volt elég. Nem lehetünk boldogok, de büszkék igen azért, amit ma nyújtottunk. Realistának kell lennünk, meg kell nyernünk a mérkõzéseket, és ez az, amit játszanunk kell, úgy gondolom."

 

 

Bár a találkozó végére mindkét csapat fáradtnak tûnt és gólokat sem láthattunk, a nyílt játék révén sok remek dolgot is láthattak a szurkolók.

 

"Láthattad, a Chelsea veszélyt jelentett így is, amilyen helyzetben vannak. Nagyon-nagyon kemények és fantasztikus játékosaik vannak. Szerintem mi voltunk a jobbak. Rengeteg energiával és szenvedéllyel játszottunk, így kell játszanunk, de túl sokat nem mondhatok, beszéljen helyettem az, amit a pályán nyújtunk és tegyük büszkévé a szurkolókat."

 

"A Premier League mindig megadja a lehetõséget arra, hogy a legjobb helyekért harcolj és úgy vélem, ma mindent megtettünk. Az utolsó 20 percben már nem úgy mozognak a lábaid, ahogy az agyad pörög és azt gondolod, nem megy már, de most lesz pár nap pihenõ, utána ismét harcba szállunk."

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!