Van Gaal: Közeleg a Manchester United fordulata

A Manchester United menedzsere, Louis van Gaal hiszi, a kereszttûz alá vetett csapatára nehezedõ nyomás enyhülni fog az elõzõ, jobban sikerült hetüket követõen.


A holland menedzser szerint pedig mindez javuló teljesítményekhez fog vezetni csapatánál, amely pocsék decembert produkált.

 

Múlt hétfõn a Vörös Ördögök voltak a jobb csapat a Chelsea elleni, 0-0-ra végzõdõ rangadón, majd szombaton véget vetettek nyolc mérkõzéses nyeretlenségi sorozatuknak a Swansea City 2-1-es legyõzésével.

 

"Szeretném azt gondolni, hogy a ránk nehezedõ nyomás enyhülésével a teljesítményünk is hétrõl-hétre javulni fog" - kezdte Van Gaal.

 

"De ez azon is múlik, hogy gólokat tudunk-e szerezni, vagy sem. A helyzeteink ugyanis mindig megvannak."

 

A United játékosai fájdalommal telve igyekeztek minél többször kijelenteni a csapat mély hullámvölgyében, a lehetõ legtöbbet megteszik össztûz alatt álló menedzserükért, Van Gaal pedig most elárulta, csapata nagyon bosszús volt rossz teljesítményük miatt.

 

"Nagyon mérgesek voltak, amiért ennyi mérkõzést veszítettünk sorozatban" - tette hozzá.

 

"Nem ehhez szoktak hozzá."

 

"Én se vagyok hozzászokva, hogy négy mérkõzést veszítsek egymást követõen. Soha nem voltam hasonló helyzetben az elmúlt 25 évem során. Úgyhogy szokatlan volt, õk pedig mérgesek voltak és változtatni akartak a helyzeten."

 

 

A csapat kapitányát, Wayne Rooneyt csak a kispadra nevezte a Stoke City elleni, Boxing Dayen rendezett bajnokira, azonban a csatár új lendületet vett, a Hattyúkat pedig az õ zseniális megmozdulásából szerzett góllal sikerült legyõzni.

 

"Két fantasztikus mérkõzést játszott sorozatban."

 

"Mindent megtesz, amit kapitányként elvárunk tõle, ahogy játékosként is, abban a pozícióban, amiben számítunk rá."

 

"Remélem, hogy ez lökést adhat neki, mert a gólja fantasztikus volt. Örülök neki, és remélem ez olyan pluszt ad majd számára, amely segíti majd a folytatásban."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!