Schneiderlin tiszteli Nigel Adkinst

A Manchester United középpályása, Morgan Schneiderlin már várja, hogy ismerõs arccal találkozhasson, amikor a Sheffield United az FA-kupa harmadik fordulójában az Old Traffordra látogat szombaton.


Schneiderlin csak két évet töltött a hétvégi vendégcsapat kispadján ülõ Nigel Adkins irányítása alatt a Southampton játékosaként, mégis mindkét szezon végén feljutást ünnepelhettek, miután Adkins a Szenteket visszavezette a Premier League-be a League Oneból a 2010/11-es, és 2011/12-es szezon során.

 

A francia válogatott játékos nagyon tiszteli egykori menedzserét, akit decemberben a harmadosztályban a Hónap menedzserévé választottak, miután a Pengék a kilenc megszerezhetõ pontból kilencet begyûjtöttek, és ezalatt csak egy gólt kaptak, így pedig elérhetõ közelségbe került számukra a feljutás is.

 

Schneiderlin mindvégig élvezte az Adkins irányítása alatt töltött idõt, és tudja, hogy egy nagyon jól szervezett ellenféllel kell majd szembe nézniük a hétvégén.

 

 

"Jó a színvonal a League One-ban. Van ott néhány nagy csapat, mint például a Sheffield United is" - kezdte a MUTV-nek.

 

"Van néhány kiemelkedõ képességû játékos abban az osztályban is, és minden csapat az életéért küzd; ez egy olyan bajnokság, amelyet nagyon komolyan kell venni."

 

"Nagyszerû lesz újra látni" - tette hozzá, amikor egykori menedzserérõl kérdezték."

 

"Nagyon fontos része volt a Southampton felemelkedésében. Akkor jött, amikor a League One-ban szerepeltünk, és elsõ évében feljutottunk a Championshipbe, majd következõ szezonban már a Premier League-be. Nem volt elég ideje, hogy megmutathassa képességeit menedzserként a Premier League-ben, de élmény volt vele együtt dolgozni. Õ egy örök optimista menedzser, akinek mindig mosoly van az arcán. Jó lesz újra találkozni."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!