Rooney csalódott a bután bekapott gólok miatt

Wayne Rooney csalódottságának adott hangot, miután a Manchester United kedden este kétszer is vezetõ pozícióból szórakozta el a vezetést a Newcastle United elleni 3-3-as döntetlen alkalmával.


A Vörös Ördögök csapatkapitánya Jesse Lingard 38. percben szerzett gólját keretbe foglalva kétszer is eredményes tudott lenni a St. James' Parkban, azonban a hazaiak kétszer is kitudtak egyenlíteni a kedd esti fordulatos összecsapásukon.

 

"Szerintem miután 2-0-s elõnybe kerültünk, uraltuk a mérkõzést, aztán engedtük, hogy visszajöjjenek" - kezdte Rooney a MUTV-nek.

 

"Az, hogy megszereztük a harmadik gólunkat, majd újra egyenlíteni tudtak, hatalmas csalódás számunkra."

 

"Szerintem nagyon buta gólokat kaptunk be, amelyek elkerülhetõek lettek volna. Ezek két pontunkba kerültek, úgyhogy nagyon csalódottak vagyunk."

 

"Nem kaphatunk három gólt minden mérkõzésünkön, úgyhogy ezen dolgoznunk kell, és úgy kell helyzeteket kidolgoznunk, hogy közben nem kapunk ilyen gólokat."

 

"Rúghatsz bármennyi gólt, ha közben ugyanannyit kapsz az probléma. Meg kell találnunk ebben a megfelelõ egyensúlyt és továbbra is helyzeteket kell kidolgoznunk, gólokat kell szereznünk, és távol kell tartanunk az ellenfelet a kapunktól."

 

 

Az angol válogatott csatár hozzátette, sokkal jobb teljesítményt nyújtott a United támadásban, mint az utóbbi idõszakban, és ez volt mindössze a szezonban a második alkalom, hogy idegenben három gólt tudtak szerezni.

 

"Szerintem mindig azon vagyunk, hogy helyzeteket dolgozzunk ki. Természetesen tudjuk, hogy ez a legfõbb célunk, ezen dolgozunk mindennap az edzõpályán. Néha ez nehéz, de az olyan esetekben, mint a mai, sikerült, úgyhogy ezen tovább kell dolgoznunk és fejlõdnünk kell ebben" - tette hozzá.

 

Rooney már az elsõ tíz percben vezetéshez juttatta a vendégeket büntetõbõl, majd a 79. percben megszerezte második gólját is a tizenhatosról egy fantasztikusan eltalált lövéssel.

 

"Jól pattant a labda elõttem, és azonnal tudtam, hogy lesznek akik majd elállják az utat, úgyhogy megpróbáltam a kapustól távolabb lõni, és reménykedni, hogy bemegy, és szerencsére így is lett."

 

A Tyne-partján szerzett duplájával Rooney már négy gólt jegyez 2016-ban lejátszott három mérkõzésén, de ami még fontosabb, hogy ezáltal ismét közelebb került ahhoz, hogy õ legyen a Manchester United történelmének legeredményesebb játékosa, hiszen most már 241 góljával már csak nyolc találat választja el Sir Bobby Charlton rekordjától.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!