Van Gaal: Jól halad Shaw felépülése

Pozitív lépéseket tett elõre kettõs lábtörésébõl a Manchester United védõje, Luke Shaw, adott friss tájékoztatást a játékos állapotáról menedzsere, Louis van Gaal.


Shaw hosszú utat járt be azóta rehabilitációjában, hogy szeptember 15-én egy PSV Eindhoven elleni Bajnokok Ligája mérkõzésen megsérült, a játékos jelenlegi helyzetérõl pedig a MUTV-nek adott interjújában beszélt újra menedzsere pénteken délután.

 

"Shaw egyeztetett az utóbbi idõben többször is a sebészével, minden rendben van vele. Nõ a csontja, amely pozitívum, de idõre van szüksége" - kezdte.

 

 

Amikor arról kérdezték, van-e rá esély, hogy az angol válogatott bekk esetleg a korábban meghatározott idõpont elõtt visszatérhessen, a holland szakember így felelt:

"Igen, de amikor ezt mondom, mindenki arra számít, hogy három hónapon belül már a pályán lesz, pedig nem ez a helyzet, ilyet nem mondhatok."

 

"Jelen pillanatban elõrébb jár a rehabilitációjában, mint amire számítani lehetett, de olyan hetek is vannak, amikor ez a folyamat lelassul. A végén valószínûleg nagyjából egészébõl ugyanakkor fog visszatérni, mint amivel elõzetesen számolni lehetett."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!