FA Youth Cup: United 1-5 Chelsea

A Manchester United ifjúsági csapata az FA Youth Cup negyedik fordulójában búcsúzni kényszerült a versenytõl, miután simán kikaptak a Chelsea együttesétõl.


FA Youth Cup 4. forduló / 2016.január 22 / Gólok: Ugbo 20, Abraham 45+2, Mount 68, Dasilva 82, Ali 87.

 

A vendégek teljes mértékben megérdemelten gyõztek. A gólokat Ike Ugbo, Tammy Abragam, Mason Mount, Jay Dasilva és Mukhtar Ali szerezték, a hazaiaknak 2:1-re ugyan sikerült szépíteniük Charlie Scott személyében, de a Chelsea könyörtelen volt ezen a napon.

 

A Kékek az elejétõl a végéig magabiztosan tartották kézben a mérkõzést. Az elsõ félidõben kétgólos elõnyre sikerült szert tenni, amely egyébként több is lehetett volna. Byrne kapusnak jócskán akadt védenivalója a hazai kapuban.  

 

Az elsõ gólnál Dasilva beadását fejelte kapura Abraham, amelyet Byrne ki tudott ütni, ám Ugbo jó helyen állt, õ próbálkozhatott ezután. Elé került a labda, bólintott egyet, s másodjára már a hálóban kötött ki a játékszer. A második gól az elsõ félidõ legvégén érkezett, pimasz találat volt. Abraham kapott egy átadást, amelybõl rögtön megindult a kapu felé, a védõrõl lefordulva kapura is lõtt, a labda az egyik kapufáról a másikra pattant, majd befelé csavarodott a hálóba. 0:2.

 

 

A Vörös Ördögök szépítõ és egyben egyetlen találata a 67.percben született meg egy szögletet követõen, amikor is a beívelt labdát a Kékek védõje kifejelte, s a pattogó labdát Scott lõtte rá kapásból. Jól tette, bomba gól. Ezután, a középkezdésbõl kialakult szimpatikus helyzet végén Mason Mount küldte a hálóba a labdát. 1:3.

 

A Chelsea a mérkõzés végén sem engedett ki. Jay Dasilva is megérdemelten került fel a góllövõk listájára, egy csodásan a hosszú sarokba helyezett lövésbõl talált be. A Chelsea ötödik találata is egy kapus által kiütött labda másodszori rárúgásából született, ezúttal Mukhtar Ali volt a szemfüles. 1:5.

 

United: Byrne, Warren, Williams, Fosu-Mensah, Reid, Scott, Whelan, Dearnley (Boonan 56), Gribbin (Gomes 85), Kehinde, Rashford.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!