Újabb divatmárka a klub szponzorai között

A Columbia Sportswear lett a Manchester United elsõ hivatalos szabadidõsport ruházati partnere.


Az egyezség részeként a jól ismert amerikai szabadidõ márka duális márkázású kültéri ruházatokat fog létrehozni hegymászók, túrázók, illetve vízi-, és télisportolók számára egyaránt.

 

A Columbia Sportswear Company zászlóshajójaként mûködõ Columbia márka 1938 óta biztosít a vásárlóknak megfelelõ ruházatot szabadidõs, illetve professzionális tevékenységükhöz. A Manchester Uniteddel kötött partneri egyezségük a Columbia magas minõségû, innovatív kültéri ruházataira mutatkozó igényt is jelzi egyben.

 

 

"Ahogy a Manchester United, úgy a Columbia is egyre feljebb halad történelme során, és innovatív prémium termékek elõállításában szerzett magának hírnevet. A több mint 100 országban elérhetõ Columbia márka hasonló nemzetközi eléréssel rendelkezik, mint amivel a manchesteri klub."

 

"Nagyon várjuk a közös munka kezdetét, hogy széles skálájú kültéri ruházatainkkal új lehetõséget nyithassunk szurkolóink elõtt a klub felé érzett támogatásuk kinyilatkoztatására. Nem számít, milyen aktivitásban használják majd, ez a partnerség segíti majd a klubot, hogy a szurkolói segítségével új magasságokat, tapasztalatokat éljenek meg."

 

A Columbia duális márkázású szabadidõs termékei várhatóan 2016. õszén debütálnak majd.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!