Amiért Herrera szereti az idegenbeli FA-kupa meccseket

Ander Herrera már készül az újabb, különleges idegenbeli FA-kupa mérkõzésre, amelyet pénteken este vív a Manchester United a Derby County ellen a 4. fordulóban, amely kapcsán a középpályás elárulta, imád idegenbe látogatni ebben a sorozatban.


A spanyol középpályás kapuba talált legutóbbi két, Manchestertõl távol lejátszott FA-kupa mérkõzésén, elõbb egy bombagólt szerezve a Yeovil Town ellen, majd egy formás támadás végén a Preston North End kapuját bevéve.

 

Végül a United számára egy Arsenal elleni, szoros Old Traffordon elszenvedett vereség jelentette a tavalyi kupakiírás végét, amely mély csalódottsággal töltötte el Herrerát, aki elõtte hatalmas lendülettel vetette bele magát a világ legrégebbi kupasorozata történelmének tanulmányozásába.

 

Miután január elején, ha nyögvenyelõsen is, de felülkerekedtek a 3. fordulóban a Sheffield Uniteden, Louis van Gaal legénységének a következõ körben a Championshipben szereplõ Derbyhoz kell látogatnia. Herrera kellemes emlékeket õriz az elõzõ szezon idegenbeli kupameccseirõl, és reményei szerint újabb pozitív élményekkel gazdagodik majd pénteken este a Kosok ellen.

 

 

"Mindig különlegesek az idegenbeli FA-kupa mérkõzések. Nem tudom miért, de azok. Ez egy olyan kupasorozat, amelyet nagyon kedvelnek a szurkolóink, ahogyan én is" - kezdte a MUTV-nek.

 

"A Championship élbolyához tartó Derbyvel játszunk majd, ez pedig azt jelenti, hogy hazai környezetben nagyon kemények lesznek. Láttam néhány másodosztályú bajnokit, kõkemény összecsapások vannak. Õk egy jó és erõs csapat, nagy nap lesz számukra a Man United ellen játszani."

 

"Nagyon jó emlékeket õrzök az elõzõ szezonból, és a kupában lejátszott idegenbeli mérkõzésekrõl. A szurkolóink fantasztikusak voltak idegenben, két ilyen mérkõzésen pedig eredményes is tudtam lenni, úgyhogy már nagyon várom a következõ megmérettetést."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!