Rooney: A játékosok a hibásak

Wayne Rooney szerint nem a kritikák kereszttüzében álló Louis van Gaalnak kell felelõsséget vállalnia a rossz eredményekért, hanem a játékosoknak.


A United szurkolók egy része kifújolta Van Gaalt a Southampton elleni 1-0-s hazai vereség után.

 

Rooney, Daley Blind és Juan Mata találatainak köszönhetõen a pénteki, Derby County ellen elért 3-1-es gyõzelem az FA-kupában látszólag enyhítette a Van Gaalra helyezett nyomást.

 

A keddi, Stoke City elleni bajnoki mérkõzés elõtt Rooney beismerte, hogy õ és a csapattársai is megérdemlik a kritikákat, amiért gyengén szerepelnek a bajnokságban.

 

"Nem fair azt mondani, hogy minden a menedzser hibája - mi vagyunk a pályán, ezért nagyrészt a játékosok a felelõsek a teljesítményért és az eredményekért" - mondta Rooney.

 

"Fel kell állnunk és szembe kell néznünk a kritikákkal. Gyõzni akarunk, természetesen mindig gyõzni akarunk, és megpróbáljuk ezt elérni."

 

 

"Van olyan, hogy akkor sem jönnek össze a dolgok amikor 100 százalékot nyújtasz, de szerencsére az utolsó meccsünkön ez nem így volt."

 

Annak ellenére, hogy jót tett a csapat moráljának az iPro Stadionban aratott gyõzelem, Van Gaal beismerte, hogy nem tudja megjósolni, hogy milyen fogadtatásban fog részesülni amikor a United visszatér az Old Traffordra, hogy megmérkõzzenek a Fazekasokkal.

 

"Nem vagyok ostoba. Intelligens ember vagyok. Nem tudom megjósolni, hogy milyen lesz a hangulat" - mondta Van Gaal.

 

"Remélem, hogy ugyanúgy tudunk majd teljesíteni, mint pénteken, csak most a Stoke ellen kell majd bizonyítanunk."


skysports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!