Van Gaal Mourinhoról, Woodwardról és a jövõjérõl

A Manchester United menedzsere interjút adott, ahol beszélt az egykori Chelsea menedzserrõl, a klub ügyvezetõ igazgatójáról, és az Old Trafford utáni életérõl.


Louis van Gaal úgy hiszi, ha Ed Woodward egyeztetéseket kezdeményezett volna Jose Mourinhoval, akkor arról tájékoztatták volna.

 

A sajtóban százszámra jelentek meg az utóbbi idõben olyan hírek, miszerint a Manchester United tárgyalt a Chelsea korábbi menedzserével, hogy egy nyári edzõváltás után üljön le a klub kispadjára.

 

Van Gaal, aki már többször megerõsítette, a 2017-ben lejáró hároméves szerzõdése végeztével visszavonul az edzõsködéstõl, elárulta, nem tudja, hogy mindezek igazak-e. Azt azonban kijelentette, Woodwarddal és a United bajnoki helyezésével egyébként elégedetlen Glazer családdal való kapcsolata olyan jónak mondható, hogy számítana arra, hogy közölnék vele, ha így lenne.

 

"Nem tudom, hogy a Manchester Unitedtõl beszéltek-e Mourinhoval vagy sem" - kezdte Van Gaal az Independentnek.

 

"Csak annyit mondhatok, hogy beszéltem Ed Woodwarddal, és nem tudom elképzelni, hogy egyeztettek volna egymással. Szerintem, ha beszélnének egy másik menedzserrel, elmondanák nekem, mert olyan a kapcsolatunk."

 

"De azt is gondolom, hogy ha változtatni akarnak, arra fel kell készülniük. Véleményem szerint ez is hozzátartozik a professzionális hozzáálláshoz."

 

 

"Ha azon gondolkodnak, hogy leváltanak engem, fel kell rá készülniük és mérlegelniük kell a lehetõségeiket, én ezt gondolom."

 

"De ha ez így is van, akkor azt meg kell nekem mondaniuk. És hiszek benne, hogy meg is fogják mondani, ha ez a helyzet áll fenn. Nem csak Eddel, de a Glazer családdal is erõs a kapcsolatom. Jó érzéseim vannak a Glazerekkel kapcsolatban."

 

"Ezért keserít el, amit a közvéleménytõl hallok. Már háromszor 'kirúgtak', most pedig már arról szól minden, hogy tárgyalásokat kezdeményezett a klub Jose Mourinhoval."

 

"Természetesen a Glazerek is csalódottak. Ed Woodward is csalódott, ahogyan én is, mert most távolabb vagyunk az élmezõnytõl."


MEN

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!