Rooney: Bánom a teljesítményünket

A Manchester United csapatkapitánya, Wayne Rooney úgy érezte, hogy finoman szólva sem érdemelt semmit a csapata a szombati kiábrándító vendégszereplés után.


A Vörös Ördögök egy nagy esélyt szalasztottak el, hogy közelebb zárkózzanak a legjobb négy csapathoz. Lamine Kone fejese a 82. percben De Geán megpattant, amivel  2-1-es vereséget szenvedett a United, és Rooney egyértelmûen elégedetlen volt.

 

"Nem alakítottunk ki elegendõ helyzetet, nem voltunk eléggé agresszívek, és megbosszulta, hogy nem tudtuk kivédekezni a rögzített helyzeteket. Így alakult ki a csalódástkeltõ végeredmény" – mondta Rooney a mérkõzés után.

 

"Tudjuk, hogy nem játszottunk ma jól, nem szereztük meg a második találatot, és ez nem igazán jó."

 

Rooney elismerte, hogy az angol bajnokságban bekerülni a legjobb négy csapat közé nagyon nehéz feladat lesz, de arra ösztökéli csapatát, hogy most az elõttük levõ csütörtöki FC Midtjylland elleni idegenbeli mérkõzésre összpontosítsanak.

 

 

"Most már tudjuk, hogy nagyon nehéz lesz kvalifikálnunk magunkat a Bajnokok Ligájába, így ez egy nagyon szomorú nap olyan szempontból, hogy elvesztettük mindhárom pontot, de valahogy túl kell tennünk magunkat ezen" – folytatta Rooney.

 

"Nem tudhatják, hogyan mennek a dolgok az angol bajnokságban, de mi tudjuk, hogy nehéz lesz a legjobb négyben végezni, és megnyerni az Európa Ligát, ami talán a legnagyobb esélyünk lenne kvalifikálni magunkat a Bajnokok Ligájába, de még hosszú út áll elõttünk."

 

"Ez egy olyan verseny sorozat, amiben nem feltétlenül akarunk játszani, de itt vagyunk, és meg akarjuk nyerni. Minden mérkõzés nagy kihívás számunkra, és csütörtökön hozzá kell kezdenünk."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!