Van Gaal: Újra megtalálhatjuk a formánkat

A Manchester United menedzsere, Louis van Gaal szerint annak esélye, hogy egy ma esti gyõzelemmel az FA-kupa negyeddöntõjébe juthatnak, a tökéletes út ahhoz, hogy újra megtalálják gyõztes formájukat.


A Vörös Ördögöknek ma este a Shrewsbury Town vendégeként a New Meadowban lesz jelenésük, csak is azzal a céllal, hogy legyõzzék Micky Mellon legénységét, és ezzel biztosítsák helyüket a világ legrégebbi kupasorozatának legjobb 8 csapata között. Az utóbbi hetek visszaesõ teljesítménye ellenére Van Gaal magabiztos azt illetõen, hogy csapata sokáig menetelhet a sorozatban.

 

"Újra félelmet kell keltenünk az ellenfeleink körében" - mondta múlt héten, dániai mérkõzés utáni sajtótájékoztatóján a holland menedzser.

 

"Az elsõ Premier League meccsemet a Swansea City ellen elveszítettük, de azt követõen remek hazai mérleget tudtunk produkálni. Erre képesek vagyunk idén is, ez csak annak a kérdése, hogy mikor kezdjük el sorozatban nyerni a mérkõzéseket."

 

"Hétfõn gyõznünk kell, és ha erre képesek leszünk, akkor ott vagyunk a következõ körben."

 

"Szerintem képesek vagyunk megnyerni az FA-kupát."

 

 

A formahanyatlás mellett Van Gaalnak a korábbiaknál is nagyobb méreteket öltõ sérüléshullámmal is meg kell birkóznia, miután a Midtjylland elleni bemelegítés során elszenvedett bokasérülés okán David de Gea is csatlakozott a maródiak listájához. Mindazonáltal a menedzsernek nincsenek kétségei, hogy Sergio Romero megfelelõ helyettes lehet, amíg De Gea nem áll rendelkezésre.

 

"Nem volt könnyû feladata számára [Romero], hogy ilyen késõn derült ki, be kell ugrania a Midtjylland elleni meccsen, de újra bizonyította, hogy egy nagyon jó kapus, ahogyan tette azt a szezon kezdetén is."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!