Smalling visszatérne az Ágyúsok ellen

Chris Smalling reményei szerint pályán lehet a vasárnapi, Arsenal elleni rangadón az Old Traffordon, és fenntudja tartani azt a formát, amely a Manchester United idei szezonjának legkiegyenlítettebben teljesítõ játékosává tette.


Smalling egy, a Shrewsbury Town elleni FA-kupa mérkõzésen elszenvedett sérülés miatt kihagyni kényszerült a csütörtöki, Midtjylland ellen 5-1-re megnyert Európa-liga mérkõzést, de a dán bajnok elleni továbbjutást is eredményezõ siker csak a második mérkõzés volt a szezonban, amin nem lehetett a pályán. A csapatára egyre nagyobb hatással lévõ bekk most abban reménykedik, fenntudja tartani kiegyensúlyozottságát a továbbiakra, azáltal, hogy ismét visszatér a kezdõ tizenegybe.

 

"Adja az ég, hogy ez folytatódjon" - kezdte Chris a hétvégi mérkõzésre megjelenõ United Reviewban.

 

"Csalódott voltam, hogy a csütörtöki meccset ki kellett hagynom, de remélem a következõ alkalomra már rendben leszek. Nem igazán csináltam semmit másként, mint a többiek, de valószínûleg az elõzõ szezon felétõl kezdve sikerült egy jó sorozatot produkálnom a csapatban, és én csak azon vagyok, hogy ezt a továbbiakban is folytatni tudjam. Talán ez hosszasan így lehet."

 

Különösen fontosnak ígérkezik a Vörös Ördögök számára a vasárnapi derbi, miután az idejük egyre fogy, hogy odaérjenek a Bajnokok Ligája indulást érõ helyek egyikére. Smalling számára emellett érzelmi töltete is lesz ennek az összecsapásnak, gyerekként ugyanis az Arsenalnak szurkolt.

 

 

"Mindig nagyon várom ezeket a mérkõzéseket" - tette hozzá.

 

"Nem titok, hogy Arsenal szurkolóként nõttem fel, úgyhogy ez a párosítás még többet jelent számomra, különösen úgy, hogy az ország két nagy csapatáról van szó. Remélem, pályára léphetek ezúttal is."

 

Amikor arról kérdezték, melyik Arsenal elleni összecsapás emelkedik ki számára karriere során, Smalling három alkalmat említett meg.

 

"Az egyik az, amikor Wazza betalált [2014. november], az egy nagyon jó idegenbeli gyõzelem volt. Emellett otthon is voltak jó mérkõzéseink ellenük."

 

"A 8-2-es gyõzelem egy nagyszerû nap volt. Amikor Welbz [Danny Welbeck] gyõztesgólt szerzett ellenünk az FA-kupában az eléggé gyilkos erejû élmény volt, de összességében gondolom, hogy többségében jól szereplünk ellenük."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!