Herrera: Soha nem fogjuk feladni

Ander Herrera kijelentette, õ és csapattársai egészen az utolsó pillanatig harcolni fognak a Manchester United bajnoki 4. helyéért, miután a szerda esti Watford elleni 1-0-s gyõzelemmel folytatták remek sorozatukat.


Szoros mérkõzést tudott gyõzelemre vinni a United, köszönhetõen a mérkõzésen ideiglenes csapatkapitányi posztot ellátó Juan Mata szabadrúgásgóljának, amely azért is ér nagyon sokat, mert e közben a bajnoki riválisok közül a Tottenham, az Arsenal és a Manchester City is vereséget szenvedett, így az Old Traffordon aratott sikerrel már holtversenyben negyedikek a Vörös Ördögök.

 

A mérkõzést követõen a MUTV-nek nyilatkozva Herrera elmondta, megújult a keret hite abban, hogy képesek lehetnek biztosítani a következõ szezonra is a Bajnokok Ligájában való szereplés lehetõségét, miután sikerült legyûrniük a Lódarazsakat.

 

"Õszintének kell lennünk, nem játszottunk túlzottan jól. Meg kell tanulnunk megnyernünk az ilyen mérkõzéseket, amikor az idõjárás nem éppen kedvezõ" - kezdte a spanyol középpályás.

 

"A mérkõzés elején nem bántunk jól a labdákkal, és lehetõségeket biztosítottunk az ellenfél számára, de ha harcban akarunk lenni mindenért, így a legjobb négybe kerülésért is, az ilyen mérkõzéseket hoznunk kell. Megmutattuk, milyen szenvedéllyel bírunk azt illetõen, hogy az utolsó pillanatig harcolunk, és amikor nem is játszunk jól, akkor is bennünk van a hit, hogy nyerhetünk."

 

 

A Watford és az Arsenal elleni sikerekkel elõször tudott a Manchester United egymás után két mérkõzést nyerni a bajnokságban, azóta, hogy novemberben hazai pályán legyõzték a West Bromot, majd idegenben a Watfordot. Herrera és társai figyelme most már arra irányul, hogy ezt három mérkõzésre nyújtsák vasárnap, amikor újra a West Brom lesz az ellenfél, ezúttal azonban a The Hawthornsban.

 

"A Premier League-ben soha nem tudhatod, mi történik a következõ mérkõzésen" - kezdte.

 

"Meggondoltnak és alázatosnak kell lennünk, és most ahhoz a West Bromhoz kell látogatnunk, akik tegnap döntetlent értek el a listavezetõ otthonában, úgyhogy nem vár ránk könnyû feladat. De ha a Manchester Unitedben játszol, akkor meg kell tanulnod megnyerni ezeket a mérkõzéseket."

 

"Tudjuk, hogy néhány héttel ezelõtt nem játszottunk jól, és olyan mérkõzéseket veszítettünk, amelyeket nem szabadott volna. Két lehetõségünk van: vagy feladjuk, vagy a végéig harcolunk, mi pedig utóbbit akarjuk tenni."

 

"Ott akarunk lenni a legjobb négy csapat között, ez pedig nem lesz könnyû, mert kemény ellenfelekkel nézünk szembe, de mi vagyunk a Manchester United, és az utolsó leheletünkig küzdeni fogunk, mert még sok forog kockán - három sorozatban is versenyben vagyunk."

 

"Szerintem, ha az ellenfeleink le akarnak gyõzni minket, akkor fel kell kötniük a gatyájukat, mert mi az utolsó pillanatig nem fogjuk feladni a küzdelmet."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!