Kiterjesztett globális partnerség a Yanmarral

A Manchester United és japán egyik vezetõ motorgyártó vállalata, a Yanmar kiterjesztette globális partneri együttmûködését.


A partnerség kiterjesztésének bejelentési ünnepségének fénypontjaként Bangkokban a cég, a Manchester United nagykövete, Dwight Yorke jelenlétében, bemutatta elsõ, duális Manchester United-Yanmar márkázású traktorát.

 

A Yanmar már hosszú ideje kiegyensúlyozott kapcsolatokkal rendelkezik a sport világában, a Manchester Uniteddel kötött 2012-es szponzori megállapodásuk pedig segítette õket európai piacaik megerõsödésében, különös tekintettel az Egyesült Királyságra. A partnerség keretében a japán cég globális jelenlétét erõsíthette azzal, hogy a Manchester United hazai mérkõzésein megjelent nevük a reklámtáblákon, illetve fejleszthették üzleti hálózatukat.

 

 

A Manchester United globális partnereként, illetve az elsõ mezõgazdasági gépeket gyártó partnerként a Yanmar hozzájárult a mezõgazdaság fejlõdéséhez, különösen Dél-Kelet Ázsiában.

 

"A partneri megállapodásunk négy évvel ezelõtti megkötése óta a Yanmar azon dolgozik a klubbal karöltve, hogy új szektorokban, és új fogyasztóknak mutassa be márkáját. Mint a Manchester United, a Yanmar is vezetõ vállalat ágazatában, mi pedig büszkék vagyunk, hogy egy olyan vállalattal állhatunk kapcsolatban, amely ilyen mértékben hozzájárul a világgazdaság gyarapodásához. Örömömre szolgál, hogy együttmûködésünket a jövõben is folytathatjuk."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!