FA-kupa: Everton lehet az ellenfél

A Manchester United és a West Ham párharcának gyõztese az Everton ellen játszhatja majd az Emirates FA-kupa elõdöntõjét.


 

A két elõdöntõre az április 23-24-re esõ hétvégén kerül sor a Wembley-ben, így biztos, hogy a United Kalapácsosok elleni bajnokiját (ami április 23-ra volt kiírva) elhalasztják. A másik elõdöntõt egyébként a Crystal Palace a Watford ellen játszhatja majd.

 

A mai sorsolás eredménye azt jelenti, a kupasorozat elõdöntõjében második alkalommal kerülhetne össze a manchesteri gárda. Az elsõ alkalomra 2009-ben került sor, akkor gólnélküli döntetlennel záruló 120 percet követõen 4-2-re a Mersey-partiak nyertek.

 

 

Phil Neville, a Vörös Ördögök korábbi játékosa és akkor az Everton csapatkapitánya belõtte saját büntetõjét, míg Tim Howard - aki szintán játszott Manchesterben - kivédte Dimitar Berbatov és Rio Ferdinand tizenegyesét is. Végül az Everton 2-1-re kikapott a döntõben a Chelsea-tõl, pedig Louis Saha - szintén korábbi United játékos - már az elsõ percben vezetést szerzett a Stolverkosoknak.

 

A vasárnap 1-1-es döntetlennel záruló United-West Ham meccs miatti FA-kupa negyeddöntõ újrajátszásának idõpontját hamarosan kihirdetik.

 

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!