Rooney visszatérne

Wayne Rooney reméli, hogy a húsvéti idõszak után nem sokkal visszatérhet a Manchester United csapatába.


Bár a kapitány biztosan hiányozni fog a Liverpool és a Manchester City elleni rangadókról, valamint a németek és a hollandok elleni válogatott mérkõzésekrõl, bízik abban, hogy áprilisban már ismét bevethetõ lesz.

 

A csatár még február 13-án, a Sunderland elleni meccsen szenvedett térdsérülést, de nagy lépésekkel halad a felépülés felé.

 

"Minden a tervek szerint halad" - nyilatkozta Rooney az Aon Training Complex-ben. "Jól halad a rehabilitáció, remélhetõleg nem tart sokáig."

 

"Nem tudom, mikor térhetek vissza. Biztosan kihagyom a válogatott találkozókat, de remélem nem tart már sokáig. Nem túl komoly a sérülés, de nyilván óvatosan kell kezelni, mert ha siettetem, csak nagyobb kárt okozok. Úgyhogy óvatosnak kell lenni, a válogatott szünet után sokkal reálisabban látjuk majd a dolgokat."

 

 

"Remélem, hogy visszatérhetek akkor, amikorra vártuk és ha még bent leszünk két kupában, akkor még több mint tíz mérkõzés marad, plusz a nemzeti csapat találkozói."

 

"Nyolc meccset hagytam már ki. Nem is fogtam fel, hogy ennyi találkozóról kimaradtam, így ez elég zavaró. De a menedzser, az orvos és én is úgy éreztük, az a legjobb, ha pihenek egy kicsit, ezért is utaztam el. Ez jót fog tenni a következõ hetekben."

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!