Hamarosan Shaw és Rooney is visszatér

Louis van Gaal elmondása alapján Luke Shaw hétfõtõl már erõnléti edzõvel fog edzeni, Wayne Rooney pedig "jól halad" a rehabilitációjával, és hamarosan már az U21-es csapatban fog játszani, mielõtt visszatérne az elsõ csapatba.


Shaw még szeptemberben, a PSV Eindhoven elleni Bajnokok Ligája mérkõzésen szenvedett kettõs lábtörést, az angol válogatott focista pedig azóta is keményen dolgozik, hogy újra pályára léphessen.

 

Rooney a Sunderland elleni vereség óta (február 13.) nem játszott, mert azon a meccsen összeszedett egy sérülést, a csapatkapitány a héten már megemlítette, hogy reményei szerint már a napokban visszatérhet a teljes értékû edzésmunkához.

 

"Wayne jól halad. Majdnem ugyanolyan sérülése van, mint Schweinsteigernek, de nagyon jól halad. Ma könnyített, technikai, labdás edzést végzett" - mondta Van Gaal az MUTV-nek.

 

 

Amikor kifejezetten Shaw-ról kérdezték, a menedzser újfent jó hírekkel szolgált: "Hétfõn végre újra edzésbe állhat, de elõször erõnléti edzõ fog vele foglalkozni, nem a szokásos futball edzõ. Wayne már a futball edzõvel végezte a gyakorlatokat."

 

Ander Herrera ágyéksérülés miatt kihagyta a United utolsó két mérkõzését a Liverpool és a Manchester City ellen, viszont Van Gaal szerint a spanyol játékos és Ashley Young is egyre közelebb áll a visszatéréshez.

 

"Õk is hamarosan visszatérnek" - mondta a menedzser az edzõközpontban. "Múlt pénteken, a válogatott szünet alatt Young és Adnan Januzaj is játszottak egy olyan meccsen, amit a tartalék csapatok játszottak egymás ellen, úgyhogy egy csomó játékos visszatérhet."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!