Houllier érdeklõdik Owen iránt

Az Aston Villa újdonsült menedzsere, Gerard Houiller megerõsítette, ne zárkózna el attól, hogy újra együtt dolgozzon Michael Owennel.


Houiller kapcsán, aki hivatalosan jövõ héten kezdi meg ténykedését a Villa Parkban, szerzõdtetése biztossá válása óta többször is szóba került a Manchester United csatára, Michael Owen szerzõdtetése.

 

A hosszú évek után Angliába visszatérõ menedzsere nagyon sikeresnek nevezhetõ hat évet dolgozott együtt az aranylabdás futballistával Liverpoolban és most a Villa menedzsereként nem zárkózna el elõle, hogy sikeres párosuk újra összeálljon.

 

 

 

 

"Õ mindig is ott szerepelt a terveimben" - mondta a francia szakember a Canal+ francia tv-csatornának.

 

"Nagyon kedvelem õt, mind játékosként, mind emberileg."

 

A megtisztelõ szavak után természetesen nem véletlen, hogy az ezelõtt a francia válogatottnál technikai igazgatóként dolgozó Houiller nem osztja azok véleményét, akik szerint a 30 éves csatár már nem képes gólokat szerezni a Premier League szintjén.

 

"Ott voltam Liverpoolban szeptember 4-én, a Jamier Carragher tiszteletére rendezett mérkõzésen, és láttam Michael Owent egy félidõn keresztül játszani" - tette hozzá.

 

"Még mindig ugyanolyan jó képességû játékos, mint volt."

 

Meglepõen egybevág a Villa új menedzserének érdeklõdése Michael Owen minapi kijelentésével, miszerint egyre inkább elégedetlen azzal, hogy egyre csak a padon koptatja az Old Traffordon.

 

"Csak akkor tudod a legjobb teljesítményedet nyújtani, ha megfelelõ a felkészülésed, és keményen edzel. Ha a menedzsernek szüksége van rád, akkor mindig készen kell álnod" - kezdte Owen.

 

"Ezután már csak rajta múlik, hogy kit választ."

 

"Ez egészen egyszerûnek hangzik, de az viszont eléggé nehéz, hogy heteken keresztül nem játszol majd a semmibõl egyszer csak bedobnak a mély vízbe, ahol fizikálisan és mentálisan is a megfelelõ szinten kell teljesítened."

 

"A szezon végén le fogok ülni és elgondolkozni azon, hogy 'Boldog voltam azzal a mennyiségû mérkõzéssel, amin lehetõséget kaptam?', 'Elég gólt lõttem, amikor bevetettek?', és 'Elég jól játszottam, amikor lehetõséget kaptam?'."

 

"Ilyenkor az ember áttekinti a szezon legmeghatározóbb pillanatait, hogy nyertünk-e valamit, és ehhez hasonlók. De nem tudom, hogy mennyi góllal és mérkõzéssel tudok majd ezekhez hozzájárulni, mert egy ilyen klubnál, mint a Manchester United, sosem lehet tudni, hogy mikor vesz számításba a menedzser."


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!