Van Gaal elégedett Shaw edzésmunkájával

Louis van Gaal elárulta, mindenki boldog Luke Shaw miatt a Manchester Unitednél, miután a fiatal védõ hétfõn újra edzésbe állhatott fizioterapeutájával.


Az angol válogatott bekk lenyûgözõ módon kezdte a szezont, sajnálatos módon azonban egy szeptemberi, PSV Eindhoven elleni Bajnokok Ligája mérkõzésen kettõs lábtörést szenvedett.

 

Shaw azóta nagyon keményen dolgozott rehabilitációján, hétfõn pedig a szurkolók nagy örömmel értesülhettek róla, hogy újra szabadtéri edzéseket végez, miután azt Juan Mata posztolta az Instagramra.

 

Van Gaal érthetõen elégedett, ám ezzel együtt figyelmeztetõ hangot ütött meg pénteken délután, hogy a 20 éves védõnek elõbb újra alkalmazkodnia kell a füvön való játékhoz, mielõtt újra számításba vehetnék a felnõtt csapatnál.

 

 

"Még nem tagja a felnõtt csapat keretének, egyelõre még csak edzésmunkát végez a pályán, és a füvön" - magyarázta a menedzser a MUTV-nek.

 

"Alkalmazkodnia kell az izmainak és a lábainak a pályához, ez pedig nagy különbség. Fantasztikus, hogy visszatért, de egyelõre egyéni edzésmunkát végez a terapeutájával, hogy alkalmazkodni tudjon a körülményekhez."

 

"Ez az elsõ lépés. Mindenki nagyon boldog miatta, mert nagyon hosszú rehabilitáción van túl. Azt hiszem most már több mint 7 hónapja tart. Nagyon örülünk neki, és most már nagyon közel van a céljához."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!