Van Gaal: A teljes Spurs veszélyt jelent

Louis van Gaal tudja, a Manchester Unitednek nem csak Harry Kane-t, hanem az egész Tottenhamet meg kell állítania, ha meg akarja nyerni a vasárnapi rangadót.


Kane 22 gólja nagy segítség a Spurs-nek abban, hogy komoly kihívó legyen a bajnoki címre idén; jelenleg második helyen állnak a londoniak és remélik, a maradék hét mérkõzésen sikerül befogniuk a Leicestert.

 

A United célja, hogy egy vasárnapi gyõzelemmel továbbra is nyomást gyakoroljon a negyedik helyezett Man City-re, ám ehhez közös erõfeszítéseket kell majd tenniük a játékosoknak.

 

"Harry Kane természetesen egy nagyon jó csatár, de ellenünk még nem lõtt gólt" - nyilatkozta a menedzser pénteken. "Amikor ezt mondom, azzal célt is adok neki, így ez nem a legokosabb dolog."

 

"Igen, Kane fontos láncszem. De mi a Tottenham Hotspur támadásai ellen is védekezünk, hiszen kielemeztük õket és Eriksen, valamint Dele Alli is nagyon fontos játékosok."

 

"Talán Lloris-szal is kezdhetem, aki nagyon gyorsan képes megjátszani az álló labdákat, vagy épp Alderweirelddel, aki nagyszerûen passzol. Az egész csapat ellen meg kell oldani a feladatot, nem csak Harry Kane ellen."

 

 

A holland szakember így reagált, amikor Mauricio Pochettino munkásságáról kérdezték: "Nagyon jó keretük van, õ pedig ebbõl a keretbõl csapatot kovácsolt; olyan csapatot, mely magas szinten nyomást gyakorol jó pozíciós játékkal, és sok gólt szerez."

 

"Sok olyan mérkõzésük is van, amelyeken nem kaptak gólt, ami azt mutatja, jól szervezett, struktúrált csapat. Úgy vélem, elismerést érdemel."

 

A Leicester - mely szombaton lép pályára a Sunderland otthonában - 10 pontra is elhúzhat a Spurs-tõl vasárnapra, mely még nagyobb nyomást helyez majd az észak-londoniakra.

 

"Nem könnyû nekik, sõt, nagyon nehéz. A nyomás a Tottenhamen van, mert csökkenteniük kell a különbséget. A Leicester nagyon jó pozícióban van."

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!