Herrera: A rangadók eredményei hitet adnak

Ander Herrera úgy érzi, a Premier League többi nagycsapata ellen nyújtott manchesteri teljesítmények több önbizalmat adnak a játékosoknak, amivel a Tottenham ellen is jó eredményt érhetnek el.


A Vörös Ördögök vasárnap a White Hart Lane-re látogatnak, ahol az a Spurs fogadja õket, mely jelenleg a tabella második helyén áll és a Leicesterrel, valamint az Arsenallal harcol a bajnoki címért.

 

Herrera az MUTV-nek bevallotta, lenyûgözte az, amit a United következõ ellenfelétõl látott, nem utolsósorban középpályás kollégáitól, Dele Allitól és Eric Diertõl, ám bízik csapata azon képességében, amellyel képes felülkerekedni a bajnokság legjobb csapatain.

 

"Úgy vélem, a legjobbak ellen jobban teljesítettünk, mindig a legjobbunkat adtuk és a Spurs ezen csapatok közé tartozik" - mondta a spanyol, aki februárban gólt szerzett az Arsenal elleni siker során.

 

"Azt hiszem, csak a Leicester és a Tottenham mondható olyan csapatnak, amely kiegyensúlyozottan teljesített. Néztem a Liverpool elleni találkozójukat, kézben tartották a meccs javát, nagyon jól játszottak a második félidõben és nyerhettek is volna."

 

"Még a bajnoki címért küzdenek, tisztelnünk kell õket, mert nagyon jó játékosaik vannak."

 

"Ebben a szezonban láthattunk pár meglepetést a Premier League-ben, Dele Alli az egyik. Arra sem számítottam, hogy Dier így fog teljesíteni középpályásként."

 

"Alli egy olyan játékos, akinek nem kell állandóan játékban lennie. Vár a pillanatra és jól idõzít a tizenhatoson belül. Sok gólt és gólpasszt jegyez. Jó játékosok ellen a legjobb módszer a védekezésre, ha nálad a labda."

 

"Mi képesek vagyunk erre, már megmutattuk nagyon jó csapatok ellen - le tudjuk gyõzni õket, ha nálunk a labda. Ez a legjobb módja."

 

 

Herrera csapattársa, Matteo Darmian - aki sokat tett ahhoz, hogy a United tudhatja a legtöbb olyan bajnokit maga mögött ebben a szezonban, mely során nem kapott gólt - elmondta, a City és az Everton elleni kemény csaták után nagyon magas a csapat önbizalma és elárulta, mindenki nagyon várja már a Mauricio Pochettino csapata elleni tesztet.

 

"Véleményem szerint ez a szezon nagyon fontos pillanata, mert már nincs sok mérkõzés hátra. Remek, hogy jó formában vagyunk, továbbra is nyerni kell a meccseinket" - mondta az olasz az MUTV-nek.

 

"Nagy meccs lesz. Nagyon erõsek és a bajnoki címért hajtanak. Minden játékos ilyen összecsapásokon akar szerepelni, gyõzelemért megyünk a White Hart Lane-re."

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!