Ibrahimovicot érdekelné a MU, de ahhoz LVG-nek mennie kell

A Sky Sports értesülései szerint Zlatan Ibrahimovic nem zárkózna el attól, hogy a szezon végén a Manchester Unitedbe igazoljon, de kizárólag akkor tenne így, ha Louis van Gaal a nyáron távozna.


Ibrahimovicot a szezon végéig köti szerzõdése a PSG csapatához és mérlegeli lehetõségeit, ugyanis komoly kérõi vannak a Premier League-bõl és a kínai Super League-bõl.

 

Még márciusban egy sajtótájékoztatón ismerte el, hogy vannak angol kérõi, most a Sky forrásai megerõsítették, fenntartásokkal kezeli a Unitedbe igazolást, amíg a holland irányítja a csapatot.

 

A 2011-ben kiadott önéletrajzi könyvében a svéd válogatott játékos említést tett arról a feszült viszonyról, ami a Ronald Koeman által irányított Ajaxnál volt, mikor Van Gaal töltötte be a technikai igazgatói pozíciót.

 

Rengeteg kritika éri azt a játékstílust, amit Van Gaal kezei alatt játszik a Manchester United - a Vörös Ördögök 39 bajnoki gólt szereztek, ami csupán hárommal több a 18. helyen lévõ Sunderlandnél.

 

 

Ibrahimovic elismerte, hogy érdeklõdik az Old Traffordra igazolásban, úgy gondolja, hogy megfelelõ helyszín lenne ahhoz, hogy további két évig a legmagasabb szinten futballozzon, ugyanakkor ez az edzõkérdéstõl függ.

 

Van Gaal csapata tegnap 3-0 arányban kikapott a Tottenhamtõl, ez volt a negyedik vereség a legutóbbi tíz meccsen, melynek köszönhetõen maradtak ugyan az ötödik helyen, de négy pontra távolodtak a Bajnokok Ligáját érõ helyezésektõl.

 

Szintén Sky forrásoktól származó hír, hogy egy meg nem nevezett kínai klub két évre közel 56 millió fontot (körülbelül 70 millió eurót) adna Ibrahimovicnak.

 

Az elmúlt hónapokban a kínai csapatok bemutatták, hogy milyen pénzeket tudnak mozgatni a piacon és annak tudatában, hogy a svéd klasszis szerzõdtetéséhez nem kell átigazolási díjat fizetni, egy klub hajlandó lenne kifizetni neki szezononként 28 millió fontot (35 millió eurót).

 

Miközben készülnek az Olimpiai Stadionba költözésre, a West Hamnél szintén bejelentkeztek Ibrahimovicért. A klub társtulajdonosa, David Sullivan elõzõ hónapban tett nyilatkozatában elmondta, hogy fantasztikus játékosnak tartja a svédet, szívesen leigazolná, ugyanakkor tisztában van vele, hogy anyagiak tekintetében nem tudnak a Kínából érkezõ ajánlatokkal harcba szállni.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!