Herrera: Szenvedély kell a West Ham legyõzéséhez

Ander Herrera hiszi, a Manchester United csapatszelleme kulcsfontosságú lehet ahhoz, hogy szerdán este gyõztesen tudják elhagyni az Upton Parkot, a West Ham United elleni FA-kupa negyeddöntõ újrajátszást követõen.


A spanyol középpályás már sokszor jelét adta, mennyire nagy rajongója a világ legrégebbi kupasorozatának, annak jelentõségét pedig természetesen felismerte, mekkora a jelentõsége a végsõ gyõzelemért járó trófeának a szurkolók és a klub életében.

 

A szerda esti újrajátszás gyõztesére majd az Everton vár a Wembleyben rendezendõ elõdöntõben, Herrera állítása szerint pedig a Vörös Ördögök minden tõlük telhetõt megfognak tenni helyük biztosításáért.

 

"Tudom, mennyire fontos az FA-kupa a szurkolóinknak" - kezdte Ander a MUTV-nek.

 

 

"Nincs olyan játékosunk az öltözõben, aki a Uniteddel megnyerte volna már."

 

"Beszéltem errõl Michael Carrickkel, aki azt mondta, gyõzni akar és ott lenni a Wembleyben. Felismertük, mennyire fontos dolog is ez számunkra, játékosként, illetve a szurkolóknak is, hogy megszerezzük ezt a trófeát."

 

"A Premier League megmutatja, mennyire tudsz kiegyensúlyozottan teljesíteni egy szezonon keresztül, de a kupában megmutathatod, mekkora vágy, és milyen harci szellem lakozik benned a gyõzelmet illetõen. Az FA-kupa egy nagy kupasorozat, tele érzelmekkel."

 

"Ha legyõzzük a West Hamet, akkor ott lehetünk a Wembleyben, amely egy fantasztikus stadion. Rengeteg dolog jár a fejemben azzal kapcsolatban, hogy ott lehetünk, és erre nagy esélyünk is van, de persze a West Ham idegenben nem lesz könnyû ellenfél."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!