Shaw: Jól mennek az edzések

Luke Shaw pozitív hírekkel szolgált a Manchester United szurkolóinak azzal, hogy megerõsítette, a fizioterapeutájával végzett szabadtéri edzések 'nagyon jól mennek' számára.


A 20 éves játékos azóta dolgozik keményen rehabilitációján, hogy tavaly szeptemberben kettõs lábtörést szenvedett egy PSV Eindhoven elleni Bajnokok Ligája mérkõzésen.

 

Számos, edzõteremben és úszómedencében eltöltött hónapot követõen Shaw felépülésében új szintre lépett április 4-én, amikor visszatérhetett az edzõpályára, ahol egyelõre társaitól külön dolgozik fizioterapeutájával karöltve. Ahogy Louis van Gaal magyarázta azon a héten, a cél az, hogy "az izmai és a lábai alkalmazkodjanak" a kemény talajhoz.

 

Visszatérését követõen Juan Mata az Instagramon köszöntette Shaw újbóli edzésbe állását, míg a holland menedzser a legutóbbi sajtótájékoztatóján adott hangot örömének, maga az érintett azonban eddig nem hallatta hangját.

 

Egészen hétfõn estig, amikor Shaw saját Instagram oldalán osztott meg egy képet, amin társaival éppen a Bajnokok Ligája egyik mérkõzésén ünnepelnek közösen, az alábbi képaláírással: "Az edzések nagyon jól mennek szabadtéren. Alig várom, hogy újra a pályán lehessek a csapattal."

 

 

Shaw ebben a szezonban való visszatérése attól a naptól kezdve találgatás tárgyát képezi, hogy szeptemberben megsérült Eindhovenben, amely kapcsán Van Gaal mindig azt nyilatkozza, mindez teljes egészében a rehabilitációjának sikerességén múlik.

 

Az viszont mindenképpen pozitív hatással lehet a hangulatára, hogy menedzsere újból megismételte, Shaw pályára léphet az FA-kupa döntõjében a Wembleyben, ha a Unitednek sikerül kiharcolnia a fináléban való szereplés jogát, amelyet most szombaton, az Everton ellen tehetnek majd meg.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!