Fellaini erõs befejezésben reménykedik

Marouane Fellaini kijelentette, a Manchester United rendelkezik megfelelõ minõséggel, és eltökéltséggel, hogy erõs befejezést produkáljanak a szezonban a Premier League-ben és az FA-kupában is.


A középpályás múlt heti, West Ham elleni gólja hozzásegítette a Vörös Ördögöket, hogy most szombaton ott lehessenek az Everton elleni, Wembleyben rendezendõ FA-kupa elõdöntõben, míg a legjobb négybe kerülésért folytatott harc továbbra is éles, miután múlt héten az Old Traffordon 1-0-ra legyõzték az Aston Villát.

 

Szerdán este újabb hazai mérkõzés vár a manchesteriekre, amikor egy másik kupaelõdöntõs csapat, a Crystal Palace látogat majd hozzájuk egy elhalasztott bajnoki mérkõzés pótlásaként. Egy, a Manchester United hivatalos mérkõzésnapi magazinjának, a United Reviewnak adott interjúban Fellaini elmondta, szerinte biztosítaniuk kell, hogy a lehetõ legjobb módon lesznek képesek befejezni ezt a szezont.

 

"Õrült ez a bajnokság; bármely csapat veszíthet pontot, így az utolsó pillanatig harcolnunk kell. Nagyszerû érzés trófeát nyerni, és mi ebben is reménykedünk, de az nagyon fontos lenne, hogy a következõ szezonban is a Bajnokok Ligájában szerepelhessünk" - kezdte a hórihorgas belga.

 

"Ezt mindegyik játékosunk tudja, ezért a lehetõ legjobban szeretnénk zárni a szezont. Kemény lesz, de kvalifikálnunk kell magunkat, hogy a legjobb csapatokkal mérhessük össze a tudásunkat. Minden tõlünk telhetõt megfogunk tenni azért, hogy a legjobb négy között végezzünk."

 

 

A szerdai bajnoki összecsapás egyike Louis van Gaal legénysége három hátralévõ hazai mérkõzésének - még a Leicester City és a Bournemouth érkezik vendégként Manchesterbe - ezen kívül két idegenbeli túra vár rájuk a Norwich City, illetve a West Ham otthonába. Fellaini szerint kulcsfontosságú számukra, hogy érvényesíteni tudják a hazai pálya elõnyét, és építsenek a múlt hét két pozitív eredményére.

 

"Sok csapat nem szeret az Old Traffordon játszani; nehéz itt eredményt elérni, a szurkolóink pedig mindig mögöttünk állnak. Ezt gyõzelemre kell váltanunk, amelyet csak a legjobb teljesítményünkkel érhetünk el" - tette hozzá.

 

"A Palace egy jó csapat, támadásban számos minõségi játékosuk van. Erre fel kell készülnünk, emellett pedig támadásban is oda kell tennünk magunkat, mert hazai pályán játszunk majd. Ez jó erõpróba lesz számunkra a szombati nagy meccsünk elõtt."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!