Fellaini meghódítaná a Wembley-t

Marouane Fellaini alig várja az újabb FA-kupa döntõt, és egyben hamar elfelejtené a 2009-es Chelsea elleni vereséget, melyet még Everton játékosként élt át.


A középpályás szerezte az elõdöntõben az elsõ gólt korábbi csapata ellen, és góltól mentette meg csapatát, amikor Romelu Lukaku lövését sikerült blokkolnia a második félidõben. Anthony Martial, a hosszabbításban szerzett szenzációs góljának megünneplését követõen a belga válogatott játékos az MUTV-nek elmondta, hogy kész visszetérni május 21-én a Wembley-be, hogy szembenézzenek a Crystal Palace-szal.

 

"Az elsõ angliai szezonomban a Chelsea ellen játszottam a fináléban, de kikaptunk" – mondta. "Remélem idén sikerül nyerni. Természetesen mindeki várja a döntõt, de most már a bajnokság befejezésére kell összpontosítanunk. A legjobb négyben akarunk végezni, majd ezután foglalkozhatunk a kupadöntõvel."

 

 

"Nagyon nehéz meccs volt számunkra, de nagyszerû volt a csapatszellem, és megérdemelten nyertünk. Amikor fontos meccset játszol, akkor nagy a motiváció is, és igencsak motivált bennünket a döntõ. Nem volt veszítenivalója az Evertonnak, így 25 percen keresztül hatalmas nyomás alá helyeztek minket, ami nehéz volt számunkra. De számos helyzetet alakítottunk ki a második félidõben is, így megérdemeltük a gyõzelmet."

 

Martial nem csak a gyõztes gólt szerezte, hanem az õ keresztlabdájából szerezte Fellaini az elsõ gólt.

 

"Kiváló gólpassz volt" – tette hozzá Fellaini. "Pazarul csinálta. Mesés lett a befejezés az utolsó perces gólnak köszönhetõen. Hatalmas gratuláció neki."

 

Fellaininek nem sikerült megszereznie a második gólját, miután egy közeli lövésnél Phil Jagielka kezében akadt el a labda, de a játékvezetõ, Anthony Taylor vétlennek ítélte az esetet, és elmaradt a bûntetõ rúgás.

 

"Tizenegyest kellett volna kapnunk, de a bíró nem így látta. Ilyen a futball."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!