Herrera: Fantasztikus csapat van épülõben

Ander Herrera hiszi, a Manchester United boszorkánykonyhájában 'fantasztikus csapat van készülõben', miután a klub fiataljai folytatják tündöklésüket.


A szezon elsõ felében a Vörös Ördögöket ért sérüléshullám miatt Louis van Gaal kénytelen volt a klub fiataljaihoz nyúlni, akik éltek is a lehetõséggel, és olyanok szereztek maguknak mára egyértelmû elismertséget, mint Marcus Rashford és Anthony Martial.

 

Dicsérõ szavakkal illette a keret fiataljait Ander Herrera is, és szerinte a Manchester Unitednél nagyszerûen elegyednek a fiatal és a tapasztalt játékosok.

 

A spanyol középpályás optimistán tekint a csapat hátralévõ négy bajnokija elébe is, ahol nem kisebb cél lebeghet a szemük elõtt, mint hogy odaérjenek a még Bajnokok Ligája indulást érõ negyedik helyre - a United jelenleg öt ponttal lemaradva követi a Cityt és az Arsenalt, egy mérkõzéssel kevesebbet játszva.

 

 

"Olyan érzésünk volt az elmúlt két-három hónapban, hogy így valami nagyszerû dolog van alakulóban a klub konyháján. A fiatalok a tapasztaltabb játékosokkal együtt fantasztikus elegyet alkotnak" - kezdte Herrera a brit médiában.

 

"Megvan bennük a lendület. Vannak elképzeléseik, és nem csak Anthonyra és Marcusra, de Memphisre és Jesse-re is igaz ez."

 

"Van elképzelésük arról, miként válhatunk fantasztikus csapattá, de még nem szeretnék ennyire elõre szaladni. Most van egy fantasztikus csapatunk, amely jó eséllyel pályázik, hogy címet nyerjen, ahogy a Leicester City legyõzésére is hazai pályán, mert most nagyon jó lendületben vagyunk és még harcban állunk a legjobb négybe való bekerülésért is."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!