Friss hírek a sérültekrõl

Louis van Gaal pénteki sajtótájékoztatóján arról számolt be, hogy csapatának nincsenek újabb sérültjei a vasárnapi Leicester City elleni bajnoki elõtt.


A Vörös Ördögök sérülés nélkül megúszták az FA-kupa elõdöntõt az Everton ellen, így csupán Bastian Schweinsteiger és Luke Shaw nem léphet pályára a Leicester City elleni mérkõzésen, az Old Traffordon. A holland menedzser szerint Shaw talán a május 21-én rendezendõ FA-kupa döntõjén már talán pályára léphet.

 

A United eltökélt szándéka, hogy begyûjti a három pontot Claudio Ranieri csapatától, ami nem lesz könnyû feladat, mivel a Rókák vasárnap bajnoki címet szeretnének ünnepelni az Álmok Színházában.

 

"Nincs újabb sérültünk, csak Shaw és Schweinsteiger, illetve Luke már nem sérült, hanem edzõmunkát végez" - mondta a holland menedzser az MUTV-nek.

 

Arra a kérdésre, hogy Luke Shaw visszatérhet-e a csapatba a Crystal Palace elleni FA-kupa döntõben a menedzser a következõt válaszolta: "Talán lesz rá lehetõsége, meglátjuk. Elõször néhány mérkõzésen pályára kell neki lépnie az utánpótlás csapatban."

 

"Nem tudok még mást mondani. Várnunk kell és meglátjuk. Szerencsére jól halad a felépülése."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!