Rooney: Jobbak voltunk a Leicesternél

Wayne Rooney szerint a Manchester United kissé csalódott volt a Leicester City elleni 1-1 után.


Jól kezdték az összecsapást Louis van Gaal srácai és már a 8. percben vezetéshez jutottak Anthony Martial révén, aki Antonio Valencia beadását lõtte a hálóba, megszerezve ezzel 15. találatát, amivel a klub idei legeredményesebb játékosává lépett elõ.

 

Ám a Leicester - mely ezzel a döntetlennel még nem bajnok - kilenc perccel késõbb kiegyenlített, miután a korábbi manchesteri játékos, Danny Drinkwater szabadrúgását követõen Wes Morgan bólintott David de Gea kapujába.

 

A United csapatkapitánya úgy érzi, a Vörös Ördögök kicsit többet érdemeltek a meccsbõl. "Egy kicsit csalódottak vagyunk" - mondta Wayne az MUTV-nek. "Úgy éreztem, mi voltunk a jobbak. Tudtuk, hogy a Leicester próbálja majd megnehezíteni a dolgunkat, de úgy vélem, ma olykor nagyon jól játszottunk."

 

"Magas iramban játszottunk, gyorsan járattuk a labdát és csak az volt a kérdés, mikor jön a második gól, de ma nem jött. Csalódottak vagyunk mindannyian és így nehéz feladat lesz beérni a top 4-be."

 

 

Rooney tisztelettel adózott az ellenfél elõtt és szerinte megérdemlik a bajnoki címet, amennyiben behúzzák azt. "Ebben a szezonban õk voltak a legjobbak, függetlenül attól, hogy holnap (ma a Spurs meccsén - a szerk.)  vagy a jövõ héten nyerik meg a bajnokságot, megérdemlik. Hihetetlen, hol vannak jelenleg; Claudio Ranieri fantasztikus munkát végzett."

 

A vasárnapi döntetlen révén nehéz lesz a csapat számára elérni a Bajnokok Ligáját érõ pozíciót, de Rooney szerint a játékosok végig küzdeni fognak.

 

"A szezon végéhez közeledve jó formát mutattunk, de most másoktól is függünk. Az Arsenalnak és a Man City-nek is pontokat kell hullajtaniuk, nehéz lesz befognunk õket. Csak tovább kell dolgozzunk és az összes pontot bezsebelnünk a szezon végéig, aztán majd meglátjuk, hol zárunk."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!