Januzaj a sérültek között

Adnan Januzaj és Matteo Darmian is kihagyja a Bournemouth elleni, idei utolsó bajnoki mérkõzést.


Januzaj - aki a West Ham elleni vereség utolsó pár percében pályára lépett - edzésen kapott rúgást és csatlakozott Darmianhoz a sérültek közé, aki még az elõzõ héten, a Norwich elleni találkozón szenvedett bokasérülést.

 

Ashley Youngról sokkal jobb hírek jelentek meg, hisz az angol játékos szombaton már a csapattal edz.

 

"Ashley visszajön, felépült sérülésébõl, holnap már velünk edz. De ez csak egy edzés" - nyilatkozta Louis van Gaal az MUTV-nek.

 

 

"Sajnos Januzaj edzésen megsérült, így kihagyja a vasárnapot. Meglátjuk, a döntõre rendbe jön-e. Többiekkel ugyanaz a helyzet. Darmian még most sincs, de még felépülhet. Schweinsteiger nincs, mint ahogy Shaw sincs."

 

Amikor arról kérdezték Van Gaalt, hogy felépülhet-e az FA-kupa döntõjére Januzaj és Darmian, a menedzser így reagált: "Talán visszatérhetnek."

 

A holland azt is elárulta, Shaw-nak korai a kupadöntõ, így semmiképp nem lép már pályára a szezonban: "Mindig azt mondtam neki, hogy játszhat a döntõben, ezzel tartottam motiváltan, de többé már nem mondhatom ezt, mert jön a döntõ [a jövõ héten]. Kár, hogy nem tudta elérni azt a szintet, ami a játékhoz kell. Több idõre van szüksége ahhoz."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!