Csapathírek FA-kupa döntõ elõtt

Louis van Gaal megerõsítette, hogy a védelemben Matteo Darmianra és Marcos Rojora is számíthat a szombati, Crystal Palace elleni FA-kupa döntõben.


Darmian azóta nem állhatott csapata rendelkezésére, mióta május 7-én hordágyon kellett levinni a Norwich City elleni bajnokin összeszedett sérülését követõen, Rojo pedig a hétközi, Bournemouth elleni idényzáró összecsapást volt kénytelen kihagyni, miután a szombati edzésen kisebb sérülést szedett össze.

 

Betegség miatt kihagyta az idény utolsó Old Traffordon rendezett mérkõzését Morgan Schneiderlin is, a francia középpályás azonban a mai edzésen már ott volt társai között. Valószínûleg a csapatba kerülésért majd Maroune Fellainivel kell megküzdenie, aki három mérkõzéses eltiltását letöltve visszatérhet a csapatba. 

 

Van Gaal korábban már beszélt róla, milyen nehéz lesz számára kihagyni játékosokat a Crystal Palace elleni 18 fõs meccsnapi keretébõl, az Aon Training Complexben tartott sajtótájékoztatóján pedig a holland menedzser elismerte, a fentebb említett négy visszatérõ játékosa csak még inkább megnehezíti helyzetét.

 

 

"Igen, számos játékos közül válogathatok, így például Rojo, Darmian közül is, akik már nem sérültek" - tette hozzá.

 

"Aki látta az edzésünket, rengeteg egészséges játékos áll rendelkezésünkre, ami számomra csak még jobban megnehezíti a dolgokat, mert így rengeteg játékosnak kell majd csalódást okoznom."

 

"27 fõbõl álló játékoskeretünk van, úgyhogy elõre láthatólag 9 csalódott játékost kell majd magunk mögött hagynunk. Természetesen ebbe a 9 fõbe már a sérültek is beletartoznak, de így is túl sokuknak kell majd csalódást okoznom. Ezt követõen ki kell majd jelölnöm a kezdõcsapatomat is, ami újabb csalódást jelent majd. Többen gondolják úgy, hogy pályára léphetnek, mint ami a maximális létszám."

 

NÉZZÜK KÖZÖSEN AZ FA-KUPA DÖNTÕT BUDAPESTEN A JÉGKERTBEN!


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!