Herrera: A Unitednek minden címért harcban kell lennie

Ander Herrera szerint egy olyan méretû és történelmû klubnak, mint a Manchester United, a létezõ összes fronton harcban kell lennie a trófeákért.


Azonban a spanyol középpályás hozzátette, hogy egy esetleges szombati FA-kupa gyõzelem a Crystal Palace elleni döntõben pozitív végkicsengést hozhatna a vegyes érzelmekkel teli 2015/2016-os szezon végére, ezáltal javítva a csapat hangulatát.

 

Louis van Gaal legénysége a Premier League-ben lemaradt a Bajnokok Ligája-indulást érõ elsõ négy helyrõl, gólarányuknak köszönhetõen ugyanis csak ötödik helyen végeztek a pontszámban ugyanannyit gyûjtõ Manchester City mögött.

 

A United a Sir Alex Ferguson-éra lezárulta óta nem tudott trófeát nyerni (leszámítva a 2013-as bajnoki cím jogán lejátszott Community Shield-döntõt), Herrera azonban szeretné ha ebben változás állna be, amelyre lehetõség is lesz szombaton a Wembleyben.

 

"Mi vagyunk a Manchester United, ezért nekünk mindenért harcolnunk kell" - kezdte a 26 éves játékos.

 

"Ez most az FA-kupával kezdõdik."

 

"Egy nagy klubnál játszó játékosként mindenkinek a sikerre kell törekednie, ez egy saját magunk felé megfogalmazódó elvárás."

 

 

Van Gaal jövõje a klubnál több mint kétséges, miután a Vörös Ördögök már a csoportkörben búcsúzni kényszerültek a Bajnokok Ligájából, a következõ szezonra pedig nem tudták kvalifikálni magukat a legrangosabb európai kupasorozat küzdelmeibe.

 

"Realistának kell lennünk" - tette hozzá Herrera.

 

"A Unitednek minden címért harcban kell állnia. Ezt sem a Bajnokok Ligájában, sem a Premier League-ben nem tudtuk megtenni."

 

"Úgyhogy két opciónk áll rendelkezésre. Az elsõ, hogy nagyon sajnáltatjuk saját magunkat, vagy a második, hogy trófeákat szerzünk a szurkolók, a klub és magunk számára."

 

NÉZZÜK KÖZÖSEN AZ FA-KUPA DÖNTÕT BUDAPESTEN A JÉGKERTBEN!


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!