Shaw véleménye a csapattársairól

Luke Shaw kénytelen lesz kihagyni az FA-kupa döntõt, de addig is egy szórakoztató interjúban elárulta, hogy mit gondol a csapattársairól.


Luke Shaw a csapattársairól:

 

David De Gea: "Valószínûleg õ a legrendesebb srác az öltözõben. Mindig megkérdezi, hogy minden rendben van-e, utána pedig megölel."

 

Matteo Darmian: "Száz százalékosan odafigyel minden apró dologra amit a pályán, és a pályán kívül csinál, beleértve azt is, ahogy ebédel."

 

Phil Jones: "Õ a legrosszabb táncos, akit valaha láttam. Iszonyatos dolgoknak lehetünk a szemtanúi, amikor elkezd táncolni az edzõteremben, de egy dolog biztos, nagyon vicces srác."

 

Marcos Rojo: "Vele kapcsolatban azt kedvelem a legjobban, hogy mennyire szenvedélyesen szereti a Unitedet. Minden mérkõzés után látni lehet rajta, hogy milyen nagy hatással van rá a végeredmény."

 

Chris Smalling: "Szoktunk vele szórakozni a hangja miatt, mert nem gondolnád, hogy ilyen hangja lenne, de amúgy egy nagyon rendes srácról beszélünk."

 

Daley Blind: "Minden reggel elmondom neki, hogy mennyire borzalmasan öltözködik. Nagy bõrkabát, bõ farmer stb."

 

 

 

Cameron Borthwick-Jackson: "Nem lehet nem beszélni arról, hogy hogyan fut. Mint egy ember-dinoszaurusz! Talán majd a felkészülési szezonban javíthat a technikáján."

 

Antonio Valencia: "Az a srác egy gép. Óriási, erõs és atlétikus."

 

Tim Fosu-Mensah: "Mindenkit le akar ütközni, és mindenhol ott akar lenni a pályán, sõt, elárulta nekünk, hogy valamelyik nap hajnali kettõkor felébredt, és elment futni!"

 

Michael Carrick: "Carrasra mindenki felnéz a csapatban. Mindenkinek segít és jó tanácsokat ad. Mindenkivel törõdik."

 

Morgan Schneiderlin: "Mindig a konditeremben van. Imád ott lenni."

 

Marouane Fellaini: "Megpróbáljuk az edzéseken elkerülni, mert ugyanúgy edz, mint ahogyan a pályán játszik!"

 

Ashley Young: "A csapat bohóca, és az egyik legviccesebb fickó akivel valaha találkoztam. A futballon kívül is jó barátok vagyunk, mindezt annak ellenére, hogy volt egy idõszak amikor az én posztomon játszott!"

 

Ander Herrera: "A spanyol srácok közül õ hülyül a legtöbbet. Alsógatyában táncol spanyol zenére, és mindenkit megnevettet. Ha megnyerjük a kupát, biztos vicces látvány lesz ahogy ünnepelni fog."

 

Memphis: "Hamar megtaláltuk a közös hangot miután leigazoltuk, és neki és nekem is hiányzik, hogy nem tudtunk együtt játszani a sérülésem óta."

 

 

Jesse Lingard: "Imádja a zenét, mindig táncol és szórakozik az öltözõben. Néha szükségünk van egy kis szórakozásra, õ pedig segít ebben."

 

Wayne Rooney: "Remek csapatkapitány, viszont biztosíthatlak róla, nem akarod, hogy kiosszon, amikor nem megy jól a csapatnak!"

 

Adnan Januzaj: "Nagyon jó játékos! Õszintén hiszem, hogy a világ egyik legjobbja lehet, hogy ha beváltja a hozzá fûzött ígéreteket."

 

Anthony Martial: "Félelmetes, hogy miket tud csinálni a labdával, és ezzel mindenki tisztában van. Mindig olyan megoldásai vannak, ami nagyon tetszik a szurkolóknak."

 

Marcus Rashford: "Hihetelen, mindig õ az egyik legjobb játékosunk."
               


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!