A játékosok az FA-kupa gyõzelemrõl

Lássuk, hogyan élték meg a fõszereplõk az FA-kupa gyõzelmet.


Wayne Rooney: "Minden elismerés a Crystal Palace csapatának, kemény mérkõzés volt, de Jesse nagyszerû góljával meg tudtuk nyerni, ez fantasztikus érzés lehet neki. Nehéz volt a szezon vége, de mi keményen küzdöttünk ma is és az elszántságunk meghozta a gyümölcsét. Ez egy különleges pillanat, mert ezt a kiírást felnövõ gyermekként a TV-ben néztem és 2 döntõt már elveszítettem korábban, szóval nagyon boldog vagyok, hogy ma sikerült gyõzni. Egy jó ideje már, hogy trófeát nyertünk, remélem a szurkolók is boldogak. Egy kupagyõzelem mindig fantasztikus a szurkolóknak."

 

Michael Carrick: "Nagyszerû érzés volt hallani a végsõ sípszót. Az, hogy a magasba emelhettük a trófeát, egy olyan érzés, amit semmi pénzért nem lehet megvenni. Rengeteg érzés kavarog bennem, megkönnyebbülés, elégedettség, és boldogság, hogy végre sikerült. Ez a gyõzelem sokat jelent a játékosoknak és az egész személyzetnek, akik a háttérben keményen dolgoztak, hogy felkészítsenek minket, nem is beszélve a szurkolókról, akiknek végre adhattunk valamit. Csodás ez a nap!"

 

Juan Mata: "Nehéz volt már a végén tehetetlenül a padon ülni, de végül meg tudtuk nyerni a meccset, mert nem adtuk fel. Kemény szezon után gyûjtöttük be az FA-kupát Jesse fantasztikus góljával. Mindannyian tisztában vagyunk a fiú nagyszerû képességeivel és nagyon örülünk a sikerének. Boldogok vagyunk, hogy trófeával térhetünk haza, nagyszerû érzés a Manchester Uniteddel is megnyerni ezt a címet."

 

 

Jesse Lingard: "Láttam, ahogy keresztbe száll a labda, majd elém pattan, és mindössze annyit kellett tennem, hogy belerúgok egyet. Szerencsésen találtam el. Csereként mindig készen kell állnod a bevetésre és szerencsére én készen álltam. Nagyszerû érzés volt gyõzni és ezzel zárni a szezont. A családom és a barátaim mind itt voltak a helyszínen, ez még csodásabbá tette."

 

David De Gea: "Nagyszerû mérkõzés volt egy fantasztikus döntõ góllal. Szerintem megérdemeltük a gyõzelmet, amit most kiélvezhetünk. Régóta nem nyerte meg a Manchester United ezt a trófeát, szóval most nagyon boldogok vagyunk. Nehéz szavakba önteni, hogy a szurkolók miatt mennyire fontos volt, hogy ezzel az FA-kupa gyõzelemmel zárjuk a szezont. Még különlegesebbé teszi a gyõzelmet, hogy 10 emberrel nyertünk. De ilyen az FA-kupa, ettõl nagyszerû!"

 

Daley Blind: "Nagyszerû érzés a magasba emelni az FA-kupát, nem sok játékos élheti át ezt. Az FA-kupa a világ többi kupája közül is kiemelkedik. Nagyszerû volt a csapatszellem ma is, mint az egész szezonban idáig. Az utolsó pillanatig harcoltunk a gyõzelemért, büszkeséggel tölthet el minket a gyõzelem."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!