Herrera: A trófeára építhetünk

Ander Herrera szerint a Manchester United csapata építkezhet az FA-kupa trófeára, továbbá arról is beszélt, hogy a sorozat megnyerése karriere talán legemlékezetesebb pillanata.


A spanyol középpályás ugyan nem lett becserélve a találkozón szombaton a Wembley-ben megrendezésre kerülõ döntõben, azonban mégis kezébe vehette a gyõztesek medálját és ezért köszönetet mond Jesse Lingard hosszabbításában szerzett góljának.

 

Herrera felfedte a csapat lelkierejét, mely végigsegítette õket a sorozatban és reméli, hogy ez a gyõzelem kellõ lökést adhat a továbbiakban ahhoz, hogy a Vörös Ördögök további trófeákat nyerhessenek.

 

 

"Úgy gondolom, hogy erre lehet építkezni. Mikor egy fantasztikus csapatot akarsz alkotni, minden gördülékenyebb, mikor egy trófeáért küzdesz" - nyilatkozta a ManUtd.com-nak.

 

"Ez az egyik legrégebbi sorozat és nagy fontossággal bír, hogy megnyertük. Ez egy olyan kiírás volt, ahol megmutattuk milyen lélekkel van megáldva a csapat. Természetesen mi nagyon boldogok vagyunk."

 

"A szombati nap nagyon különleges volt mindannyiunk számára. Mi voltunk a legerõsebbek ebben a kupa sorozatban, a döntõben úgyszintén, melynek eredménye a végsõ gyõzelem lett."

 

"Ez a legemlékezetesebb pillanata a karrieremnek és remélem, hogy sokáig segíthetem még a csapatot több ilyen kupa megnyeréséhez."

 

 

Mialatt a csapat a bajnokságban elég kellemetlen helyen végzett, ezzel csupán az Európa-liga indulás helyét elcsípve, Herrera felfedte mit jelent ez a csapat számára és felhívta a figyelmet a trófeákért folyó harc fontosságára is.

 

"Mi mindig hiszünk abban, hogy képesek vagyunk trófeákat nyerni" - magyarázta.

 

"Egy klubnál vannak átmeneti és kevésbé jó idõszakok is, de a United mindig nyert kupákat. Más kluboknál normális az, ha éppen nem nyersz semmit, de a United egy különleges csapat és mi képesek vagyunk serlegeket szerezni."

 

"Felépítettünk egy nagyon jó csapatot fiatal és tapasztalt játékosokkal" - tette hozzá, miután a fiatal tehetségek csapatba való beépítésérõl kérdezték.

 

 

"Csapatjátékos vagyok és nagyon sokat tanulok a többiektõl és ahogy korábban is említettem, minden könnyebb, mikor nyersz egy trófeát, mert arra lehet építeni és növeli az önbizalmunkat is. Mindannyian nagyon boldogok vagyunk."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!