Mourinho elsõ interjúja menedzserként

A mai napon hivatalosan is bejelentésre került, hogy José Mourinho ül le a Manchester United megüresedett kispadjára, amelyet követõen interjút adott a klub hivatalos tv-csatornájának.


Hogy érzi magát?

 

"Nagyszerûen érzem magam, szerintem karrierem legjobb pillanatában jött ez a lehetõség, mert a Manchester United egyike azon kluboknak, amely vezetésére fel kell készülni, ugyanis ez egy, ahogy korábban is hívtam, óriás klub. Az ilyen óriás kluboknak pedig a legjobb menedzserekre van szüksége, és szerintem készen állok erre a feladatra.

 

"Úgyhogy azt mondhatom, boldog vagyok, büszke vagyok és megtisztelve érzem magam, mert a realitás az, hogy imádok dolgozni, és már alig bírom kivárni, hogy július 7-e legyen, és újra a pályán lehessek."

 

Mik az ambíciói?

 

"Szerintem most két perspektívából nézhetjük meg a klubunkat. Egyik perspektíva az elmúlt három év, a másik perspektíva pedig a történelem. Szerintem el kell felejtenünk az elmúlt három évet, és sokkal inkább koncentrálnék arra az óriás klubra, aminek most kezembe kaptam az irányítását, és szerintem a szurkolók most azt várják tõlem, hogy azt mondjam, gyõzni akarok."

 

"Azt gondolom, a játékosoknak meg kell majd hallgatniuk, mert én gyõzni akarok, és mindennél nagyobb szükségem van arra, hogy a szurkolók és a játékosok ezt érezzék is. Én ezt mondom, de tényleg így is érzem."

 

"Nem csak szavakban akarom ezt érzékeltetni. Ennek az óriás klubnak a történelmére akarok koncentrálni, és minden tõlem telhetõt megakarok adni, tehát mindent megteszek majd azért, hogy abba az irányba haladjunk, amerre szeretnénk."

 

 

Mi az üzenete a United szurkolói felé?

 

"Tudom, hogy a szurkolók mit adhatnak számomra, és szerintem õk is tisztában vannak vele, mit várhatnak tõlem, de természetesen a legfontosabbak a játékosok, és a velük való kapcsolat. De amit a legfontosabbnak tartok és kíváncsi is vagyok rá, hogy számos alkalommal játszottam a Manchester United ellen, és számos alkalommal szerepeltünk csapataimmal az Old Traffordon, és mindig empátiát éreztem, tehát ezzel biztosan nem lesz probléma."

 

"Igazából sokszor elõfordult, hogy elragadtak az érzelmeim, emiatt pedig az aktuális klubjaim nem voltak túl boldogok."

 

"Emlékszem például, amikor a Real Madriddal gyõzni tudtunk az Old Traffordon, a mérkõzés után azt mondtam, hogy a jobbik csapat veszített, amely kijelentésem nem aratott osztatlan sikert a Real Madridnál."


MEN

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!