Blind lenyûgözné Mourinhot

A Mancehster United védõje, Daley Blind szeretné kiharcolni helyét a csapatban a következõ szezonban is, miután kiderült, hogy José Mourinho veszi át a Vörös Ördögök irányítást.


Egy holland interjú során, mely látható volt az MUTV-n is a United 17-es játékosa kifejezte Mourinho iránti tiszteletét. A játékos korábbi klubjánál töltött idõszak alatt több alkalommal is találkozott a portugállal.

 

"Már többször is találkoztam vele, de nem ismerem személyesen" - mondta. "Például játszottam az Ajaxban a Real Madrid ellen, amikor õ volt a madridiak edzõje, de csak láttam õt."

 

"Úgy gondolom, hogy sokat letett az asztalra és izgatott vagyok, hogy egy ilyen menedzser irányítása alatt játszhatok. Mindent meg fogok tenni és keményen fogok dolgozni."




 

Blind jóformán kirobbanthatatlan volt a kezdõcsapatból a 2015/16-os szezon során és teljesítményével nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a United érje el a legtöbb meccset a Premier Leagueben, melyeken nem kapott gólt (18). A sokoldalú játékos tette mindezt úgy, hogy középsõ védõként szerepelt a csapatban, ami nem az eredeti posztja.

 

"Úgy gondolom, hogy megálltam a helyem a Premier Leagueben, mint középsõ védõ" - mondta Blind. "Ha megnézzük a United védekezésrõl készített statisztikáit, akkor láthatjuk, hogy nagyon kevés gólt kaptunk és erre büszkék lehetünk. Szinte minden mérkõzésen játszottam és ez nagyon jó érzés."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!