Hivatalos: Bailly a Unitedbe igazolt

A Manchester United örömmel jelenti be, hogy leigazolta Eric Bertrand Baillyt a Villarreal FC-tõl. A játékos négy éves szerzõdést írt alá, további két éves opciós lehetõséggel.


A 22 éves Bailly 2015. januárjában igazolt a Villarrealba, ahol 47 alkalommal lépett pályára, míg 15-ször ölthette magára Elefántcsontpart válogatottjának mezét, kivette a részét a 2015-ös Afrika Nemzetek Kupája gyõzelembõl, hiszen mind a hat mérkõzésen játszott.

 

"Egy álom vált valóra azzal, hogy a Manchester Unitedbe igazolhattam, mindig is a legmagasabb szinten szerettem volna játszani" - mondta Bailly.

 

"A lehetõ legjobbá szeretnék válni és úgy gondolom, hogy együtt dolgozni José Mourinhoval segít a jó irányba fejlõdni. Nagyon várom, hogy megismerjem az új csapattársaimat és elkezdjem az életem egy újabb fejezetét."

 

 

A Manchester United menedzsere, José Mourinho a következõket mondta: "Eric egy fiatal középhátvéd, vele született tehetséggel. Nagyszerûen fejlõdött és megvan a potenciálja ahhoz, hogy a legjobbá váljon."

 

"Várjuk már a közös munkát, hogy segíthessük tehetsége kibontakozását, a megfelelõ csapatnál van ahhoz, hogy tovább fejlõdjön."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!