Wilmots elégedett Fellainivel a vereség ellenére

Belgium szövetségi kapitánya, Marc Wilmots elégedett volt a Manchester United középpályása, Marouane Fellaini teljesítményével annak ellenére, hogy az olasz válogatott 2-0-s gyõzelmet aratott felettük hétfõ este.


Fellaini a mérkõzés során kialakított egy helyzetet Radja Nainggolan számára, ami után hatalmasat kellett védenie Gianluigi Buffonnak és volt egy remek átadása Kevin de Bruyne felé is, azonban a Manchester City játékosának lövését blokkolták végül.

Olaszország Matteo Darmiannal a csapatban megszerezte a három pontot Emanuele Giaccherini és az utolsó másodpercekben betaláló Graziano Pelle góljaival, amivel Belgium a csoport utolsó helyére került Svédország és Írország mögé.

 


A Vörös Ördögök (ez a belga válogatott beceneve is - a szerk.) következõleg Martin O'Neill ír együttese ellen lépnek majd pályára Bordeux-ban vasárnap és Wilmots olyan pozitívumokra hívta fel a figyelmet, mint Fellaini és Vermaelen teljesítménye.

"A duó kiválóan játszott" - mondta a riportereknek. "Abszolút végig a pályán akartam hagyni Fellainit, mert mind támadásban, mind védekezésben erõsen részt vett. Szükségem volt rá, különösen a tizenhatosokon belül."

"Thomas Vermaelen is nagyon meggyõzõen játszott. Szeretem a stílusát."



 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!