Sir Alex: Mourinho alatt fejlõdni fog a United

Sir Alex Ferguson szerint a United jelentõs fejlõdésen fog átmenni az új menedzser, José Mourinho irányítása alatt.


Ferguson szerint José Mourinho hibát követett el, amikor 2013 júniusában visszatért a Chelsea-hez.

A portugál harmadik alkalommal lett bajnok a Chelsea-vel a 2014/15-ös szezonban, azonban második regnálása végül nagyon szerencsétlenül ért véget számára és tavaly decemberben elbocsátották a klub élérõl.

Mourinhot nagyon hosszú ideig boronálták össze a Uniteddel az azt követõ idõszakban - többek közt annak is köszönhetõen, hogy Sir Alex Fergusonnal jó barátságot ápol -, és napokkal Van Gaal májusi elbocsátást követõen ki is nevezték a manchesteri klub élére.

A United megnyerte az FA-kupát a holland irányítása alatt, azonban a bajnokságban csak az ötödik helyet tudták megszerezni, mely pozícióval lemaradtak a Bajnokok Ligája indulás esélyérõl.

 

 

 


Ferguson számításai szerint a dolgok nagyon pozitív irányt vesznek majd José Mourinho vezetésével.

"Úgy vélem, hatalmas javulásnak lehetünk majd szemtanúi" - mondta egy hosszabb kérdezz-felelek interjú során a Sky Sports News HQ riporterének.

"Szerintem José hibát követett el, amikor visszament a Chelsea-hez. Sosem könnyû, ha valahova visszamész egy második periódusra."

"Megnyerte a Bajnokok Ligáját két alkalommal is két különbözõ klubbal és minden csapatnál nyert trófeát, ahol eddig járt. Nem hagyhatod figyelmen kívül a rekordját és úgy gondolom, a Manchester United az a fajta klub, ami megfelelõ számára."

Mourinho tegnapi sajtótájékoztatóján elárulta, három játékost már leigazolt a szükséges négybõl, de ez nem zárja ki további játékosok érkezését, ha a nyáron távozók is lesznek az Old Traffordról.



 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!