Mkhitaryan: Amiért imádni fogják õt a szurkolók

A Manchester United szerdán jelentette be, hogy leigazolta a Borussia Dortmundtól Henrikh Mkhitaryant, a Vörös Ördögök drukkerei pedig már nagyon várják, hogy láthassák õt a pályán.


A klub hivatalos honlapja Raphael Hönigsteinnel, német fociszakértõvel beszélgetett a 27 éves játékosról, aki épp korábbi klubja ellen szerepelhet elõször új csapatában. 

 

A BUNDESLIGA LEGJOBBJA
"Mkhitaryan egy csodálatos játékos, tavaly a Bundesliga legjobbja volt és igazán élvezetes nézni a játékát. Õ egy támadó középpályás, aki képes játszani tizes poszton, vagy mindkét szélen."

 

"Szereti átjátszani a védõket, utolsó labdái fantasztikusak, sok gólpasszt oszt ki és gólokat lõ. Kifinomult, technikás labdarúgó."

 

 

ÉSSZEL JÁTSZÓ LABDARÚGÓ
"Henrikh határozottan egy olyan játékos, aki használja az eszét. Labdarúgó családból származik: édesapja focista volt, húga az UEFA-nál dolgozik és nagyon intelligens emberek."

 

"Nagyon tanult, több nyelven is beszélõ, rendkívül okos egyén. Jürgen Kloppal nem volt túl jó a kapcsolata, de tavaly Thomas Tuchel nagy hatással volt rá."

 

 

 

EGY KÖNYV ÁLTAL INSPIRÁLVA
"Van egy híres könyv, melynek címe "Tenisz, mint belsõ játszma", amit rengeteg sportoló olvasott, Tuchel neki is ajánlotta. Henrikh elolvasta és sokkal nagyobb önbizalommal játszott, hozzáállása is jobb lett. Szenzációs lett az eredmény."

 

 

A SZURKOLÓK IMÁDNI FOGJÁK
"Ahogy Jose Mourinho képes bánni a játékosokkal, az jó együttmûködést jelent majd Mickivel és olyan focistának kellene bizonyulnia, akit a szurkolók imádnak nézni, mert õ ez a kategória."

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!