Rooney a menedzsert méltatta

Wayne Rooney izgatottan várja, hogy együtt dolgozhasson Jose Mourinhóval a Manchester Unitednél, miután tudja, milyen kvalitásokat hoz magával a menedzser.


A Vörös Ördögök csapatkapitánya az Inside Unitednek nyilatkozott az augusztus 3-án megrendezendõ tiszteletmeccsét  megelõzõen, melyet az Old Traffordon játszanak majd az Everton ellen és ami a portugál szakember elsõ hazai összecsapása lesz. A meccs bevételét Rooney alapítványa kapja meg.

 

Mourinho már jelezte, az angol válogatott csapatkapitányára a támadó szekcióban számít annak ellenére, hogy a 30 éves játékos az utóbbi idõben mind klubjánál, mind pedig a válogatottban a középpályán kapott lehetõséget.

 

 

"Igazán izgatott vagyok, hogy ebben a szezonban Joséval dolgozhatom együtt, õ a világ egyik legjobb menedzsere" - mondta Rooney. "Izgalmas idõ ez a Manchester United számára."

 

"Mindig is tiszteltem õt mint embert és mint menedzsert, kedves ember és minden idõk egyik legsikeresebb szakembere. Szeretném azt hinni, hogy mint játékos, mindig motivált voltam, de hazudnék, ha azt mondanám, hogy egy új menedzser érkezésekor nem vagyok kicsit jobban motivált. Biztos vagyok abban, hogy az összes srác szívesen dolgozik majd Joséval és jó benyomást akarnak tenni."

 

"Csapata ellen már játszottam néhányszor az évek során és nem emlékszem könnyû meccsre, szerintem ez mindent elmond. Csapatait mindig nehéz legyõzni, taktikailag fegyelmezett és ami a legfontosabb, sikeres."

 

"Mindezeket hozza magával ide és biztos vagyok abban, hogy saját ötletei lesznek, de az egyik legfontosabb tényezõ a tapasztalata lesz. Sok sikeres csapatot irányított pályafutása alatt, az összes tapasztalata létfontosságú lesz."

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!