Nick Powell a Wiganhez igazolt

Nick Powell csatlakozott a Wigan Athletichez, ahol korábban kölcsönben is játszott, miután szerzõdése lejárt a múlt hónapban a Manchester Uniteddel.


Powell kedden esett át a kötelezõ orvosi vizsgálatokon és hároméves szerzõdést írt alá a klubbal, melyben a 2013/14-es szezonban kölcsönben játszva 12 gólt szerzett.

A 22 éves játékos csatlakozott az elõszezonra készülõ kerettel és a menedzser, Gary Caldwell el volt ragadtatva, hogy meg tudták szerezni õt.

"Nick egy minõségi játékos" - mondta. "Õ az a játékos, akit le szerettünk volna igazolni a nyáron és most boldogok vagyunk, hogy sikerült. Amikor még fociztam, õ volt a legjobb a 19 évesek között, akikkel valaha szerepeltem."

"Frusztráló évek vannak mögötte a sok sérülés, valamint amiatt, hogy sehol sem tudott igazán berendezkedni, de mi abszolút hiszünk benne, mert õ egy különleges játékos, nagyszerû tehetséggel megáldva."

 

 

 


"Még mindig nagyon fiatal és még nagyon sok áll elõtte. Örülünk, hogy elõmenetelét immár nálunk folytatja."

Powell 2013 nyarán érkezett kölcsönbe a Wigan Athletic együtteséhez, ahol hét bajnoki góljával jelentõsen hozzájárult, hogy végül a másodosztály rájátszás helyeire értek.

További három gólt szerzett a klubban az Európa-ligában és kettõt az FA-kupában is kölcsönidõszaka alatt.

A Manchester United 2012. júniusában 4 millió fontot fizetett a Crewe Alexandrának érte, de az Old Traffordon nem tölthetett sok idõt, a klub a Leicester Citynek és a Hull Citynek is kölcsön adta, valamint egyszer az új klubjának, a Wigannek is.

 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!